66 entry daha
  • bir arkadaşımın iki kuzeni lisedeyken kimseyle çıkmamış, sonra o yüzden üniversitedeyken de sevgilileri olmamış.
    lisedeyken kısa süre de olsa birer sevgilileri olsa, üniversitede daha rahat olurlarmış vs.

    arkadaşım bunu bana anlattığında biz daha lise 2 ya da 3'teydik.
    lise sondayken, öss'ye 2 ay kala bir erkek arkadaşım olmuştu resmen ilk kez. bana göre sadece arkadaşımın anlattığı hikayeden dolayı, olmuş olması için görüştüğüm biriydi. ciddi düşünücek bişey de yoktu bana göre, devam ettirmeye niyetim de. ama "o" ciddiymiş. uzun zamandır hoşlanıyormuş benden. çıkma teklifini kabul edince de çok sevinmiş, çok umutlanmış. 1 ay sonunda evlenmekten bahsetmeye başladı. onun evlenmekten bahsetmesi, seni hiç bırakmıycam demesi de benim artık görüşmek istememe neden oldu. ne kadar görüşsem o kadar bağlanıcaktı çünkü. sonuç olarak ben üzülmeden bıraktım. ama o çok üzülmüş. o sene üniversiteyi kazanamadı. hala biraz düşünürüm, acaba benim yüzümden mi diye.

    ben ne yaptım peki? üniversitede erkek arkadaşım oldu mu? hayır. ben kendime çok kızdım onu üzdüğümü düşünerek. dedim ki kendi kendime, gerçekten hislerimden emin olmadan bir daha erkek arkadaşım olmasın. gerek yok.
    belki bunlardan belki başka şeylerden üniversite boyunca gezdik dolaştık arkadaşlarımla kız kıza ya da kız erkek karışık gruplarda ama sevgilim olmadı.
    mezun olduktan sonra da zaten birine kör kütük aşık oldum..
    uzun lafın kısası, bişey hissetmiyorsa insan zorlamamalı boşuna koşulları. lise sevgili edinmeden geçsin ne olur? hiç bişey ifade etmez lisede sevgili olması veya olmaması.
1576 entry daha
hesabın var mı? giriş yap