• biraz önce gözümü kırpmadan yaptığım ve bundan sonra da kendilerini deşifre ettikleri sürece yapmaya devam edeceğim eylem.

    bak dostum;

    bugüne kadar benimle tartışırken doğruyu bulursun belki diye silmedim seni. yazdın çizdin saçma sapan, senin seviyene inmek pahasına cevap verdim sana. her seferinde direttin, her seferinde inat ettim sana doğruyu göstermek için ama artık yeter.

    "aptallarla tartışılmaz" dedim kendi kendime hep ama yine de bir umut direttim, sabrettim. ama sen atatürk'e "alkolik" diyen, adını bile telafuz edemeyip sadece "gazi" diyen birini hala pişkin pişkin savunmaya devam ediyorsun bana.

    her şeyi geçtim, atatürk sevmeyen adam zaten benim arkadaşım olamaz. yeter be, seninle mi uğraşıcam.

    şimdi oyunu da al s.tir git.

    edit: şunu eklemek istedim; ben bu arkadaşın aboneliğinden çıkalı uzun zaman olmuştu. düşüncelerini yalnızca benim paylaşımlarımın altına yaptığı terbiyesizce yorumlarından okuyordum. ki ona rağmen sabrettim seviyesini iyice düşürünceye-terbiyesizleşinceye kadar. lakin o kadar çok eleştiri yapmışsınız ki dönüp bir bakayım dedim sildiğim şahsın profiline.

    sadece son paylaşımını okumanız yeterli olur sanıyorum. bunun gibi bir çok hakaret gördüm orada ama...

    "o tencere tabaklar g.tünüze girsin.kafamı ütülemeye ne hakkınız var lan yezidin soyları!!"

    ben kimseye böyle hakaret etmedim. bana "yezidin soyları" diyen bir adamın düşüncelerine saygı duyacak değilim. geç bile kalmışım...

    yıllar sonra gelen edit: başlığı açalı 5 yıl olmuş. gündem olunca farkettim. 5 yılda bir arpa boyu yol katedememisiz. ben baş edemeyince facebook'u kapattım bu süreçte, tüm sülale birbirine girdi çünkü bu sebeple. size de tavsiye ederim. bizi hiçbir hükümet akp kadar ötekilestirmedi ...
576 entry daha
hesabın var mı? giriş yap