16 entry daha
  • helal ve haram proteinlerin diyanetin sitesinde listelenmesi gerekiyor bence. doymuş yağ ne ile doyduğunda helal oluyor ya da doymamış yağ ramazan'da da açların halinden anlıyor mu acaba?

    mesela hangi patojen haramdır? bunu bilmek herkesin özellikle de islam aleminin hakkıdır.

    diyaneti daha elle tutulur projeler yapmaya buradan davet ediyorum. bilinçli tüketici kursları açsınlar; mesela kuran kurslarında gencecik çocuklarımıza bu bilgileri verebilirler bence.. domates mesela hrıstiyanmış; senelerce münafık sebzeleri yedirmediler mi? ben habervaktim.com'da okuduktan sonra eve sokmadım domatesi!!

    ayrıca serumların atların kanlarından yapıldığını duymuştum. bu kabul edilemez. sonuçta toynak sayısına bakarsanız, tektir. yani bu da yasaklanmıştır; etinin tüketilmeyeceği gibi. ayrıca adet de görüyor bu hayvanlar. yine olmaz.. neyse konu farklı yere saptı;

    özellikle yurtdışından şimdiye kadar böyle kan ithal etmelerini kabul edemiyorum; koskoca cihan devleti türkiye'miz, o mendebur domuzun etini yiyen, kıçını yıkamayan adamların kanlarına mı kaldı? neden bu gün her anlamda çok ileri olan arapların kanını almıyoruz? hem her haltta benzemek istediğimiz rol modellerimizin kanlarını da alsaydık eğer dadından yenmez miydi?

    edit: imla
109 entry daha
hesabın var mı? giriş yap