37 entry daha
  • son dönemde gösterime giren ve bi halta benzemeyen, bol bütçeli, tom'lu bred'li holivud filmleriyle bir kıyaslama yaparsanız -ki ben yaptım-; konu, oyunculuk, inandırıcılık bakımından onların çok üzerinde bir film olduğunu görebilirsiniz. senaryo çok iyi yazılmış ama filme yeteri kadar aktarılabilmiş mi, orası biraz muamma.

    filmin rahatsız eden yanları herkesi rahatsız etmiş zaten. diğer entry'lerde belirtildiği gibi cinli sahnelerdeki gereksiz ses efektlerinin ve görüntü dağınıklığının yanında beni rahatsız eden diğer şey zafer hoca'nın diksiyonunun aşırı düzgün olmasıydı. kelimeleri anahaber bülteni sunucusu gibi vurguluyordu. ha yine de zafer hoca'yı sevdik, kendisine saygımız sonsuz o ayrı.

    korkutmak için kullanılan boa yılanları da görevini yerine getiremiyor bence. ne bileyim, yılanlı malum sahnelerde, sirklerde o yılanları boynuna dolayıp öpen kızlar, çocuklar aklıma geldi. zehirli bi yılan türü gösterilseydi daha bi etkileyici olurdu sanki.

    film kesinlikle "hadi len ordan!" denilebilecek bir film değil, izlemeye değer. bayağı bi emek harcanılmış, emeğinin karşılığını almayı çok çok hakediyor.

    aylar sonra gelen edit: zafer hoca da kim ya, yanlış isim, faruk hoca (faruk saka) olacak o.
149 entry daha
hesabın var mı? giriş yap