5 entry daha
  • madem 51 haftadır aralıksız takip ediyorum, neden sözlük'te hafta hafta marvel now'ın içeriğini paylaşmayayım dedim kendi kendime ve 51. haftadan itibaren muhteviyatı yazmaya başladım. tabii her seriyi değil, sadece takip ettiğim x serilerinden ve mini serilerden bahsedeceğim.

    51. haftada marvel now'da neler var?

    --- spoiler ---

    amazing x-men #1 sonunda geldi. uzun süredir görmediğimiz kurt'u yeniden görmek oldukça güzel. ilk event olan the quest for nightcrawler 5 sayılık olacak.

    the longshot saves marvel universe 4 sayılık bir mini serinin ilk sayısı bu hafta yayınlandı. mojoverse'den gelen, şansa bala hayatta kalan (!) genç kız rüyası longshot'ın piyasaya yeniden sürülmesi ve marvel dünyasını kurtarması anlatılıyor. okurken fonda get lucky çalsın.

    iron man'de ise bu hafta güzel olaylar var. tony stark sonunda godkiller armor'dan kurtuluyor. tanrım ne garabetti o! filmlerde madara edilen mandarin ise bir şekilde yeniden hikayeye dahil ediliyor. kendisini görmeyeli uzun zaman olmuştu.

    x-men legacy ise aynı tas aynı hamam. legion'ın içindekiler yine rahat durmuyor. bay dişfırçası saç babasının kötü ruhlarıyla uğraşıyor. okurken sıkıntıdan bayıldığım için serinin takibini bırakalı uzun zaman oldu.

    captain marvel ise bildiğimiz ms. marvel. arka kapakta 2014'te bir şeyler olacağının sinyallerini veriyor bu haftaki sayı; fakat zaten marvel takipçileri olarak yeni, müslüman ms. marvel'ın 2014 şubat'ında geleceğini bildiğimiz için bu bizi şaşırtmıyor.

    mighty avengers, captain america ve daredevl'ın da yeni sayıları var bu hafta; fakat ben ilgilenmediğim için size içeriklerini anlatamıyorum.

    --- spoiler ---

    g man, marvel now 51. hafta içeriğini genosha'dan bildirdi.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap