7 entry daha
  • dün geceden beri uykusuzum ve anlık olarak iki ajanstan da seçim sonuçlarını takip ediyorum.

    şimdi siz oyların %80ini 3 saatte açıklayın, bu acıkladıgınız %80lık dilim oylarınızın yüksek olduğu yerler olsun, sonra balkonda zafer konuşmanızı yapın ve ertesi gün iş başı yapacak ülkemin insanlarını bir güzel uyutun. sonra geri kalan %20'yi 9 saatte hala bitiremeyin, bu 9 saatte bitemeyen bölgeler de muhalefetin oylarının yüksek olduğu yer olsun. sonra çıkın ve seçime hile karıştıran şerefsizdir deyin.

    2014 yılındayız, üzerinden 14 saat geçti hala sayım yapılıyor, yapmayın allah aşkına bu mu adil seçim?

    bu akşam dizilerine bağımlı olduğunuz tvlerin haber kanallarında güzel güzel partinizin zafer, diğer partilerin malubiyet haberlerini izleyin. başımızdaki insanların konuşmalarından kesitlerle seçimin nasıl paralel yapı ve çapulcular tarafından manupile edilmeye çalışıldığını, gecenin bir yarısı dışarılara çıkıp ortalığı karıştırdığımız ama genel itibariyle sakin bir seçim geçirdiğimiz yalanlarını dinleyip bizlere yine küfür edin. hayatınıza hiç bir şey olmamış gibi mutlu mesut devam edin.

    ötekileştirmenin, ayrıştırmanın her türlüsüne karşıyım. bu gün 8. kez 77 milyonu kucaklayan başımızdaki insanlar, yarın bu ülkenin azınlık olarak gördüğü -diğer!- %50'lik kesimini yine ateist, komünist, çapulcu, anarşist, terörist vb sıfatlarla aşağılayacak. çocuklarını öldürecek, biber gazına boğacak, balya balya dolarları isviçre bankalarına taşıyacak. kişisel silahlı ordusunu daha da büyütecek, orta doğuyu biraz daha karıştırıp masum insanların savaşlarda can vermesine sebep olacak. bizlere bol bol duble yollar yapıp tablet bilgisayarlar dağıtacak. dağıtılan bilgisayarlarla internetten sağlıklı bilgi almamızı engelleyecek, dış ülkelerden yörüngeye yolladığımız uyduyla övünecek, dünya marsa koloni yollarken, bizleri yeryüzünü anlamsızca katledip hazırladığı çılgın projeleriyle uyutacak, diyanete ayrılan bütçenin yarısını bile bilim ve teknolojiye ayırmayarak çağı tersinden yakalayacak, cuma günleri iktidara destek hutbeleri verdirecek. sosyal medya yasaklarıyla batıya kafa tutup, onlara iyi bir ders vermek için belki de matbaayı bile geldiği yere geri gönderecek ve adım adım kendilerinin karanlık, baskıcı dünyalarına bizleri de dahil etmeye çalışacaklar.

    ancak, birbirlerine, -her ne kadar geçmişte can ciğer oldukları gözükse de dostluk, kardeşlik gibi insani değerlerle bağlı olmadıklarını, geçtiğimiz aylarda örnekleriyle gördüğümüz bu insanlar, zaman içinde menfaatleri doğrultularında kendi içlerinde bölünmeye devam edecekler. birlikte ibadet ettikleri insanların, çıkar çatışmaları sonrasında müslümanlıklarını sorgulayıp, lanet edecekler yine.

    tarih, başımızdakilerin tüm bu şerefsizliklerini ve uyuşmuş beyinleriyle, fanatizm duygularıyla koşulsuz bu insanları destekleyenleri (aranızda okuyup araştırmaya, gözlerinin önünde olup biteni görmeye imkanı olmayan, temiz ve saf bir şekilde yalnızca akşam 7 haberlerini takip edebilen, orada duyduklarına inandırılan insanları tenzih ediyorum.) affetmeyecek. bunu da böyle bilin.

    (seçim sonuçları anlık olarak a.a. ve cihan ajansı ayrı ayrı caps'li olarak duruyor bilgisayarımda. isteyene %80'den bir anda nasıl %99.5'e yükseldiğini, %30-50 arasında chp'nin oy aldığı bölgelerden 15-20 sandıktan hiç chp oyu çıkmamasını ispatlayabilirim.)
121 entry daha
hesabın var mı? giriş yap