882 entry daha
  • gerçekten kendisinin ne söylediğinin dinlenmediğini , realitede kendi fikrine uymayanı linç etmeye alışkın bir insan topluluğuna hitap ettiğini burada yazılan 2-3 görüşten bile anlayabilirsiniz.

    hilbert meselesi ben gelmeden önce bitmişti , kulübün bu konuda bir kararı vardı dedi adam ama kulak beyin arası mekanizma işlemeyince işte yapacak bir şey yok. keza almeida meselesinde , diego meselesinde kulübün ücret dağılımını bozmadan hareket edemeyecekleri için , başkanın sürekli söylediği " yabancılarımızdan faydalanamadık " cümlesi es geçildiği için , bu meşe odununun gönderilmesi de üzerine kalmış.

    dikilitaş , feeder kulüp , gönüllü scout , milan lab'a benzer bir lab kurma çabası , alt yapı takımlarının aynı sistemle oynayacak olması , jose sambade gibi mevzuların önemi çok basite indirgenmiş durumda.bunlar dortmund 'u bugün olduğu hale getiren konuların temel direkleri.ha bizim bir jurgen klopp'umuz yok , orası ayrı.zaten dünyada pek çok takımın bir jurgen klopp'u yok. bunu da en içten şekilde itiraf etti zaten. aradım bulamadım dedi. biliç'le ilgili de ümidini koruduğunu belirtti.

    aslen zeki önder özen satır aralarında çok fazla şey söylüyor. maddi olarak aslında hala çok iyi durumda olmadığımızı net bir şekilde olmasada aralarda bir yandan giydirerek söylüyor .

    despotluk yapmamak için başkalarının fikirlerine saygı gösterdiğini anlattı.bunun sebebiyle en çok eleştirildiği dany transferinin gerçekleştiğini ima etti. keşke kimseye sormadan bahia'dan titi'yi alsaydım en büyük 2 hatamdan biridir dedi.

    ortada çok fazla emek var.keşke beşiktaş'ın önder özen'in istediği sadece 3-4 oyuncuyu alabilecek bütçesi olsa ...

    bu sene için de fazla umutlu konuşmadı açıkçası. cenk dahil 5 transfer yapılacak 3'ü yabancı olacak , 1 tanesi beşiktaş taraftarının hayal ettiği tarzda bir adam olabilir dedi. benim bundan anladığım yine motta ayarında takımı ileri taşımayacak ama oynadığında sırıtmayacak ortalama ile ortalama üstü arası adamlarla seneyi kurtarmaya çalışacağımız yönünde. 2. olabilsek işler farklı olurdu sanırım ama şu saatten sonra yine kısıtlı bir kadroyla yarışmaktan başka çaresi yok.

    bunun için ya elindekileri geliştirmesi lazım ya da o paralara kimsenin arayıp bulamadığı çok çok iyi adamlar almalı ki gomis'in , deigo'nun 3.5m € imza parası istediği yerde epeyce zor görünüyor.

    gerçekten başarılı olmasını çok istiyorum ama mikro ölçekte elinde öyle bir sihirli değnek olmadığı aşikar.lan boktan kadroyla 40 bin tl maaşlı futbol direktörü getirip şampiyon olunabiliyor olsa eminim bizden önce birileri denerdi ...
1297 entry daha
hesabın var mı? giriş yap