224 entry daha
  • major güncelleme için yüksek miktarda boş alan istemesi çok normal. itunes üzerinden güncelleme yaparsanız hiçbir boş yere ihtiyacınız olmayacaktır.

    daha önce var mıydı ama şimdi keşfettiğim birkaç özelliği yazayım,

    1. kamera uygulamasında odaklamak istediğiniz noktaya tıkladığınızda o bölgenin parlaklık ayarını değiştirebiliyorsunuz.
    2. fotoğraf düzenlerken renk doygunluğunu değiştirebiliyorsunuz.
    3. coğrafi etiketleme sonucu artık fotoğraflara bakarken x/xx ifadesi yerine fotoğrafın çekildiği konum görünüyor.
    4. posta uygulaması gerçekten muhteşem kolaylıklar sağlıyor. yine daha önce var mıydı bilmiyorum ama posta kutularını düzenleme ekranından "okunmamış", "bugün", "tüm gönderilenler" gibi şahane seçenekleri ekleyebiliyorsunuz. postayı açmadan sağa ya da sola sürükleyerek okundu olarak işaretleyip, doğrudan çöpe atabiliyorsunuz.
    5. safari'de paylaş kısmına uygulama ekleyebiliyorsunuz, sırasını düzenleyebiliyorsunuz. whatsapp'ın acilen kendini güncellemesi gerekli.
    6. appstore tasarımı yenilenmiş ve daha kullanışlı hale getirilmiş. ayrıca aile tanımlama hoş olmuş. herkes kendi hesabına sahip olup uygulamaları paylaşabilecek anladığım kadarıyla.
    7. hızlı arama fonksiyonu çok da hızlı gelmedi bana. telefon uygulamasındaki hızlı arama modu ulaşım ve tuş sağlığı açısından daha hızlı sanki.
    8. fotoğraf albümlerinde arama kısmına konum diye bir şey eklenmiş. bulunduğunuz konumda çektiğiniz fotoğrafları gösteriyor.
    9. son silinenler diye bir klasör oluşturulmuş. yanlışlıkla sildiysen geri getirebiliyorsun.

    ben neyi anlatıyorsam aşağıda adam çok güzel anlatmış zaten.

    http://www.cultofmac.com/…02/hidden-ios-8-features/

    apple sunucuları çok sıkıntıda bu arada :) podcastleri karıştırayım derken bayağı bir bekledim. bu arada normal olarak 5s'te yağ gibi akıyor.

    5 yıllık bir iphone kullanıcısı olarak 5 sene sonra jailbreak sayesinde edindiğimiz muhteşem uygulamacıklara (tweak) ihtiyacımız olmayacakmış hissiyatı yarattı. apple açılmaya başlamış diyebiliriz.
371 entry daha
hesabın var mı? giriş yap