• başlık altındakileri toparlama editi: feyyaz ile birlikte beşiktaş'ta jübile şansı bulamamış ilhan mansız, pascal nouma, sergen yalçın gibi önemli futbolcuları da kapsayarak genişletilmesi gereken kampanyadır.

    anket editi: konu epey tartışma yarattı. bu kadarını tahmin etmiyordum. sağolsun kegums arkadaş bir anket başlatmış. buraya taşıyorum. http://strawpoll.me/2987686

    yüreğimden geçen kampanyadır.

    beşiktaş'ta jübile şansı bulamamış feyyaz uçar'ın yeni stad ile birlikte beşiktaş'ta jübile yapması, yıllardır süregelen feyyaz ile beşiktaş arasındaki bu olmamışlığın giderilmesi adına çok hoş bir etkinlik olabilir.

    beşiktaş'ın bu günkü kadrosu ile beşiktaş'ın metin - ali - feyyaz'lı rıza - recep - kadir - ulvi - gökhan ve şifo mehmet'li efsane kadrosu bir maç yapabilir.

    gordon milne efsane takım'ın başında teknik direktör olarak davet edilebilir.

    hem yeni stadın açılması ile ilgili beşiktaş'ın geçmişine, efsane kadrosuna yeni stad'da oynama imkanı verilerek büyük bir jest yapılır.

    hem herkesin ilgi göstereceği gelenekten de beslenen bir organizasyonla beşiktaş kimliğine uygun unutulmaz bir tören gerçekleştirilir.

    hem de yıllardır içimizde bir yara olarak kalan feyyaz uçar'ın beşiktaş ile arasındaki bu küskünlük düzeltilerek, beşiktaş'ın hayatta olan tek (tek başına) gol kralı'na olan vefa borcu ödenmiş olur.

    hani eskilerden bir pankart şöyle diyordu ya :"feyyaz'sız beşiktaş yumurtasız menemene benzer"

    işte öyle bir şey..
    işte öyle bir şey...

    bir de tabii:
    (bkz: vodafone arena'da yapılacak ilk maç organizasyonu)
32 entry daha
hesabın var mı? giriş yap