53 entry daha
  • gayet rahat izlenilebilir bir film.

    defalarca değinildiği gibi çok daha iyi işlenilebilirdi sanki. bir sinemasever olarak seyirciye hoş gelen enteresan konuların böyle alelacele çarçur edilmesine üzülüyorum.

    --- spoiler ---

    film havayı öyle bir vermişki iki grup insan var bir grup insan sokağa çıkıp adam öldürmeye bayılan psikopatlardan oluşuyor ve bu psikopatlar o kadar disiplinli ve kendine hakim ki bütün sene psikopat olduklarını unutup öyle normal yaşıyolar ve bu geceyi bekliyolar.

    ikinci grup (ki adamımız buna dahil) çok pis intikam alacam ama mahkeme ile filan uğraşamam dötümü sağlama almam lazımcı ekip.

    işte ziyan bu noktada ortaya çıkıyor. halbuki psikopat psikopattır ve her zaman adam öldürebilir ve devlet/polis bunlarla 365 gün zaten mücadelesini verir. aslında senaryo yu "devlet veya hukuk tarafından hakkının yendiğini zanneden/kabul eden insanlara 12 saat fırsat" üstünden işleseydi ve bizim adamımızın intikam hazırlıklarını gösterirken bir yandanda adamımızın oğlunu alkollü araç kullanırken öldüren ve ne mok yediğini gayet iyi bilen amcanın korku içindeki bekleyişini işleseydi sanki daha iyi olurdu.

    düşünsenize birine isteyerek veya istemeyerek bir kötülük yapmış ve azad olmuşsunuz ama her sene 12 saat "serbest av saati" var. işte ben buna gerilim derim.

    --- spoiler ---
43 entry daha
hesabın var mı? giriş yap