2 entry daha
  • muhalefete bir çağrı:

    çığrından çoktan çıkmış bu yaygın talan düzenine karşı net ve tutarlı ve uzun soluklu bir tavır koyun.

    gebze'deki arazi veya zeytinburnu'nda istanbul'un tarihi silüetini delen 16/9 gökdelenleri gibi hukuksuz kanunsuz ahlaksız projeler ortaya çıktıkça;

    ak parti iktidarı sona erdiğinde buraların yıkılacağını ve eski imar düzenine geri döndürüleceğini, buralardan mülk alanların tapularının ve yer kiralayanların kontratlarının geçersiz sayılacağını ve buraları inşa edenlerin de yargılanacaklarını, bu yönde geriye dönük yasa çıkaracağınızı çıkın açık açık haykırın. herkes ayağını denk alsın, deyin.

    kıçınızı kaldırıp şu gölge kabine mekanizmanızı işletmeye başlayın artık!

    ve bu uyarıyı her bir arazi soygunu için tek tek yapın. icabında gidin o projenin kapısına bu yönde bildiri asın. gazetelere ilanlar verin. carthago delenda est inadıyla her fırsatta dile getirin. duyduk duymadık kalmasın.

    ak çetenin peşine takılan fırsatçı yatırımcılar böyle vurgunlarda uzun vadede ekmek çıkmayacağını bugünden görsünler. bugün kılıfına uydurulmuş olsa bile ileride başlarının belaya gireceğini peşin peşin bilsinler. ve böylece o tür projelerin zaman içinde prim yapmasının önüne geçilsin.

    sonradan yok efendim kazanılmış haklarmış, sübjektif iyiniyet karinesi varmış, falanmış filanmış diye bik bik ötemesinler.

    bu tür bir yaklaşım, halen hipnoz halinde ortalıkta serseri mayın gibi gezinen iktidar yalakası koyunların zihninde ak partisi'nin hortum sisteminin ilelebet sürmeyeceğini, köprüleri yakıp da yapıştığı koltuktan aşağı elbet bir gün yuvarlanacağının mukadder olduğu fikrini uyandırır.

    korksunlar, titresinler.

    .
hesabın var mı? giriş yap