• öncelikle belirtiyim, metalci kimliğini gururla taşıyamayacak kadar götüm kılları kadayıf oldu ama istesem de istemesem de bu benim için bir gerçek. neyse...bayağıdır komşularım benimle ilgili ne düşünüyorlar diye merak ediyorum. kesin kimlik kargaşası yaşıyor herhalde, manyak bu ayol diyorlardır.

    bir insan bir gün bangır bangır exodus, death, in flames dinleyip ertesi gün old school ibrahim tatlıses dinler mi? işte bu benim. evet old school ibrahim tatlıses eserlerini gayet takdirle dinliyorum. kesinlikle çok kaliteli. ama 90'lar sonrası eserlerini sevmiyorum. (metalciliklten kalan bir alışkanlık olsa gerek 80ler, 90 lar müziği dışındakilere bok atmak.)
    evet ibrahim tatlıses dinlediğim için utanmıyorum ama itiraf etmeliyim ki hande yener ve halil sezai de dinliyorum. ama hande yener'in sadece madonna styla dönemleri hoşuma gidiyor. eller havayacı ve lady gaga dönemlerini sevmiyorum. bunlardan utanıyorum mesela... sadece kulaklıkla dinliyorum.
    diğer taraftan jamiroquai, madonna, 80'ler ve 90'lar sezen aksu ve aşkın nur yengi'sine; türk sanat müziği, blues, jazz, funk, gibilerine de boş değilim.
    metal müzik her duyguya hitap etmiyor gibi bir savunmam var...
463 entry daha
hesabın var mı? giriş yap