8 entry daha
  • kurumsallık kisvesi altında 2 saat mazeret izni bile vermeyip borç olarak yazan şirkete az bile yapmaktadır.

    hiç bizim şahsi işimiz olamaz dimi amk. bankaya, hastaneye filan gitmiyoruz. trafiğe de takılamıyoruz. bir yakınımızı karşılama ya da çocuğumuzu okula bırakma hakkımız bile yok. makinayız çünkü. sevgilimi böyle çalıştırdılar geçen hafta istifasını verdiği çok kurumsal şirkette. yeni yere başlayacak, böyle sikko uygulamalar olmamasını umuyoruz.

    şirket bu denli ruhsuzsa ben daha ruhsuzum. yemişim batağını. paramı versin tabi.

    ha misal ben de şu an çalıştığım şirketten, çok iyi anlaştığım yöneticim hariç nefret ediyorum ama, cenazem oldu lâfını yapmadılar, sınav izni aldım, başarılar dilediler, trafiğe takıldım, "olabilir tabi" dediler. "biraz rahatsızım, hastaneye gidicem ama rapor vermeyebilirler" dedim, "önemli değil siz iyi olun da dediler". irili ufaklı 28 parça mazeret izni almışım 10 ayda. hiçbiri için kesinti yapmadı ik. "2 günlüğüne yakınımın düğününe gidicem dedim", "onu yıllık izninizden" düşelim dediler. gayet makul bence. sağolsunlar.

    bunlar şimdi dese ki, "paramız yok, maaşını bir ay sektirsek olur mu?" diye; katlanırım lan, bir ay katlanırım. sonrası olmaz ama o kadarcık kredileri var bende.

    ama yukarıdaki ilk modelin allah belâsını versin. çölde su yok. batsın şerefsizler.
240 entry daha
hesabın var mı? giriş yap