58 entry daha
  • kendi aksanıyla * oynadığı zaman "çok yetenekli yahu bu adam" dedirten (bkz: the fall) (bkz: once upon a time) ama amerikan aksanı kastığında (bkz: fifty shades of grey) kulakları kapattırıp "yeter yahu konuşma" diye haykırtan, eski model/yeni oyuncu.

    kulakları kapattık ama gözleri kapatmadık farkındaysanız, iki türlü de çok yakışıklı çünkü -bu gerçekten kaçış yok. moda endüstrisinde bir erkeğin model olarak yükselebileceği kadar yükselmiş vaktiyle. sons of jim'de de tatlı bir şarkı söyleme tarzı olduğunu anlayabiliyoruz, maalesef o grup çoktan tarihe karışmış durumda.

    ama daha jamie dornan'ı görmeye devam edeceğimiz kesin. ismi burnt olarak değiştirilen "adam jones" başlıklı filmde kısa bir rolde gözükecek. the 9th life of louis drax'da başrolde olacak, anthropoid'de de cillian murphy ile başrolü paylaşacak. bir de en kötü oyunculuğunu göstermesini beklediğim fifty shades filmlerinin devamı var ama onları hele bir atlatsın, daha seçici davranabilir proje seçimlerinde diye umuyorum. o kuzey irlanda aksanını bol keseden kullansın, alamet-i farikası esasen o. *

    18 times jamie dornan proved he is the eye candy you have been waiting your whole life for
62 entry daha
hesabın var mı? giriş yap