1 entry daha
  • evcil hayvan sahiplerinin bir süreligine sehir disina cikma zorunlulugu yasadigi dönemlerde basvurduklari bir adrestir.
    ese, dosta, arkadasa yük olmasin diye köpeklerini birakmak zorunda kaldiklari bir mekandir. 2 metrekarelik kafesler yerine suit oda tabir edilen maksimum 6 metrekareye kadar odalar genelde tercih nedenidir.

    gittiginiz zaman size öyle güzel bir tablo cizerler ki, köpeginize neredeyse sizin kadar iyi bakacaklarini zannedersiniz. odalar piril piril, hersey eksiksiz görünmektedir. söylediklerine göre sabah yürüyüsleri, mama saatleri, aksam kosulari asla ve asla aksatilmayacaktir. zaten deneyimli bir veteriner konrolünde olacagi icin gözünüzün arkanizda kalmasi icin hic bir neden yoktur. özlemek disinda... hatta henüz siz ordayken tüm görevliler dört gözle sizin köpeginizi bekliyormus gibi davranip muhtesem bir sevgi gösterisiyle icinizi rahatlatirlar.

    ancak 1 hafta sonunda döndügünüzde köpeginizin taninmayacak hale geldigini iciniz parcalanarak görebilirsiniz. gözler kizarmis, les gibi kokmus üstüne üstlük bir de bagirsaklarini bozmus olabilir. yapilan aciklama ise "cok duygusal bir hayvan, sizi özledi bu hale geldi"den baska bir sey olmayacaktir. (bkz: parasiyla rezil olmak)
23 entry daha
hesabın var mı? giriş yap