8 entry daha
  • dm yoluyla küfür eden terbiyesiz biri.

    ek: daha ne konuştuğunu bile bilmeyen, küfür nedir bilmeyen, dm yoluyla hakaret ettikten sonra, doyamayıp, nick altımda hakaret eden, muhtemelen ergen bir yazar.

    http://imgur.com/wtw3awf

    http://imgur.com/fdyvdbm

    ek 2: hakarete doymayan ergen;

    http://imgur.com/hfff6uw

    ek 3: hakarete tehdit ekleyen yazar;

    http://imgur.com/qpwz0ji

    pişkinliğine nickaltımda devam eden yazar.

    http://imgur.com/xd3dtyq

    aciz bir ruh hastası olduğumu söyleyen, arada da itiraflarına devam eden yazar. intikam almalıymışım, bunu da özel mesajla yapmalıymışım. yazdıklarının capsini alıyorum ki, işine gelmeyince silmesin, herkes tanısın kendisini. hakkımda son kez yazdığını, ağladığımı söylüyor. bir yandan beni allah a havale edip, belamı diliyor. allah söyletiyor derler ya, aynen öyle durumda da, farkında değil hala. bakalım gerçekten son sataşması mı ? pek sanmıyorum ya.

    http://imgur.com/i5hq4fh

    bu şahısla özel yazışmam yoktur. sadece kendisinin bana attığı, cevap vermediğim tüm dm mesajlarını (hepsi hakaretli zaten) ve nickaltıma yazdığı entry lerinin capslerini yukarıda görebilirsiniz.

    son yazdığı, itiraf gibi entryler de de göreceğiniz üzere, bu şahsın kendi dünyasında argo konuşmak, dm den hakaret etmek doğaldır. daha önce tanımadığı, hiç yazışmadığı bir insanı doğrudan hedef alıp, mesaj atarak;

    " bir sikim yapmışsın gibi övüne övüne yazmak nedir? bari sus da adam sansınlar amına koyayım"

    demeyi çok normal kabul eden bir yazardır. bu yaptığının terbiyesizlik olduğunu nickaltında belirtince de, nefretini, küfürlerini esirgememiştir.

    kendisi haklıysa, kabul ediyorum, ben uçurulmalıyım ama ben haklıysam böyle küfürbaz, tehditkar, ısrarla sataşan bir şahsın ve benzerlerinin burada kalmasında fayda yoktur demekteyim.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap