2 entry daha
  • "yanagini dayar uyursun" olceginde guzel tango ayakkabisi yapan, ilginctir turk bir sirket.

    ben kreasyonunu saskinlikla inceledim, ne yazik ki de gec tanistim. her tango yapan kisinin cekmesi gereken bir "necmi usta" donemi varmis zira. sinirimden de bu entry cikti. ikisini de duymamis olan allaaan adini veriyorum bi arka arkaya google'lasin estetik farkini idrak icin.

    fiyat olarak da 180 usd yurtdisi satis fiyati olmali. ben cihangirdeki magazadan 230 liraya pazarlik vs felan yapmadan aldim ayakkabiyi. necmi usta'ya 150 lira verdigim zamanlara soylenmedim de degil. aradaki estetik ve kalite farki cok net.

    ki 180 usd deseler de sasirmazdim. misal nursace'nin satis fiyati en iyi olasilik 750lerden baslar ucar gider. nine west bitlisi hele, kendi kendine durdugu yerde parcalanan ayakkabi kalitesi icin 600lerden baslar da indirimlerle 200-300lere geriliyor olur. bu iki ornekten de bence nursace olaya kus konduruyo aslinda bircok modelde,biraz calarak cirparak da olsa kalite on numero.

    ayakkabi konusuna da iscilik kalitesine verilen onem kadar sanat eseri seklinde de yaklasmak gerekli. yani oyle bir artistik emek vardir ki bir modelde, artik ona bicilen deger dunyevi para birimi ile olculemeyebilir.

    gerci hala o asamada olmadigim icin ben sahsen fiyat/performans dengesine dikkat ederim. elimdeki bir birim para ile bir guzel ya da iki cirkin bir sey alabiliyorsam, asla iki cirkini secmem. quality>quantity matematiksel anlatirsak.

    bi de tango kurslarina ayda 200 lira bayil, bulusmalari keza yine paradan. bir ara ozel ders donemim var ki saatine 150 lira vermisim. tum tango maceramda gonul rahatligiyla harcadigim bi bu oldu.

    ayrica sadece tangoda kalmamali sanki bu ayakkabilarin yeri. misal gidip kiro kiro kumas gelin ayakkabilari almayin, gelinlikle de guzel olur sanki bunlar. gece ayakkabisi olarak da keza.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap