2 entry daha
  • lisans derslerinde muhtemelen yuksek ogrenci sayisi nedeniyle belki cok bire bir iletisime gecemediginden farkli seyler dusunuyor olabilir insanlar ama akademik basari olarak itu makina'nin termodinamik anabilim dalindaki bence acik ara en caliskan, en basarili ogretim uyelerinden biridir.

    tersi cok pis olmakla beraber asistanlariyla, arastirma grubundaki ogrencileriyle son derece geyik sohbetlere girebilecek kadar da rahat, komplekssiz bir insandir.

    entellektuel birikimi de saglamdir, kadin hareketlerinden arkeolojiye kadar bir cok konuda gercek anlamda okur-yazardir.

    o zamanki doktora hocasinin zerre alakasi olmasa da kendi basina daha turkiye'de hesaplamali bilimin zerresi yokken hesaplamali akiskanlar dinamigi uzerine calismis bir insandir. doktora ve yuksek lisans seviyesinde verdigi turbulans modelleme dersi de gayet iyidir.

    arastirma grubundan aselsan'dan tutun da yurtdisindaki saglam arastirma enstitulerine/universitelerine cok ogrenci gondermisligi vardir.

    kendi ogrencisini cok zorlasa da ve hatta yeri gelince cok kizdirsa da ogrencisini koruyan, kollayan cok iyi bir ogretmen ve bilim insanidir.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap