3 entry daha
  • tam olarak neyi amaçladığını kendilerinin de bilmediği organizasyon.

    bu oluşuma sigortacı bir arkadaşım üye oldu ilk. arkadaş ortamında bize anlattı. daha sonra web ajansı olan bir arkadaşımız ilgilendi bir kaç görüşme yaptı ve anlamsız sonuçlar oluştu.

    web ajansı olan arkadaşım davetli olarak bir toplantıya katıldı. daha sonra organizasyona katılmak istedi ve 2000 tl olan üyelik ücretini yatırdı. görüşmeler yapıldı ve mülakat yapıldı. iş hayırlı olsun noktasına gelmişken akşam saatlerinde "talebiniz reddedildi" şeklinde bir mail geldi. olabilir sonuçta herkesi almak zorunda değiller ancak neden acaba diye merak ettik ve sorduk.

    cevap olarak ise bize 2 yıllık ve üzeri işletmeleri kabul ettiklerini bunun kesin bir kural olduğunu söylediler. e tamam da güzel kardeşim daha ilk gün başvuru formunda bu şirketin zaten 2 senelik olmadığını yazmıştık. neden para aldınız o zaman? amaç her gelenden parayı ilk el olarak alıp parayı bir süre kullanıp sonra geri vermek mi?

    şirketin yeterince büyük olmadığı söylendi. bu zaten asıl saçmalık. lan olm düşün biraz ingiltere neden ab den çıkmak istiyor? çünkü adamlar biz size göre çok zenginiz bize faydanız yok diyor. benim zaten onlarca personelim ayda yüzlerce bin lira cirom olsa sizinle ne işim olsun?

    hasıl-ı kelam tutarsız bir oluşum.
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap