73 entry daha
  • tabii ki bir başyapıt değil ama vedalaşma açısından gideri olan film. kimsenin de zaten şaheser beklediğini düşünmüyorum. ha gönül isterdi ki kendi adıma resident evil afterlife kadar efsane olabilsin. her ne kadar o film pek beğenilmiyor olsa da.

    bir dolu mantık hataları, ucuz klişeler falan tabii ki gırla gidiyor filmde, ama dile kolay 2002'den beri izlediğimiz alice ve umbrella hikayeleri sene 2017'de son bulurken bu sıkıntılara aldırış edesim gelmedi.

    yalnız bu seride film ne kadar boktan olursa olsun müzikler hep şahane olmuştur. ana temasının marilyn manson elinden çıktığını düşününce. bu filmde dikkat çekici hiçbir şey yoktu. aşağıda o harika müziklerden bir iki tane serpiştirdim dayanamayıp.

    https://www.youtube.com/watch?v=auvw_wk_kb4
    https://www.youtube.com/watch?v=3v9ocr2rcza
    https://www.youtube.com/watch?v=ttfhzptsn-q

    ayrıca milla jovovich sen nasıl bir kadınsın ya! 2002'den bu yana 15 sene geçmiş, sen sadece güzelleşmeye devam ediyorsun be kadın!

    --- spoiler ---

    her şeyi geçtim, final sahnelerinin 2002'de ayılıp bayıldığımız o lazer odasında gerçekleşmesi, bütün olayı dışarıdaki camdan izleyen alice'in lazerleri bir bir atlatması ve en nihayetinde zenci abimizin bıçağının kesildiği sahneye yapılan gönderme mükemmeldi. odanın önündeki bilgisayarlar bile aynıydı.
    --- spoiler ---
31 entry daha
hesabın var mı? giriş yap