140 entry daha
  • bildiğin sihirli değnek!

    dün yeni bir tane aldım bunlardan. yazlık bir model ama pek içime sinmedi. sabah ofise babetle geldim. stilettoları giyip kızların fikrini alıp, (daha doğrusu geri verme kararımı onaylatıp) öğleden sonra da iade etmeye mağazaya gideceğim.

    sabah babetlerle ofise girdim, bilgisayarı aldım, üst kattaki mutfaktan kahve termosumu aldım, kahve içmeye lavazza'ya geçtim, acil maillere orada cevap verdim, biraz haberlere sözlüğe falan baktım ve masama geri döndüm. 30-40 dklık bu zaman diliminde en az 10-12 tane adamla karşılaştım ve benim "günaydın" dediğim 2 tanesi dışında kimse bana selam vermedi, hatta çoğu ile göz göze bile gelmedik.

    sonra ofise dönüp bilgisayarı bıraktım, stilettoları giydim. üst kattaki mutfağa kahve termosumu geri bıraktım, 3. kattaki ahretliğe uğradım, ayakkabıları analiz ettik. bu arada bir aydır bir proje geliştirmesi için cevap beklediğim ekipten birileri ile karşılaştık, 2. kata inip masa başı 10 dk bir toplantı yaptık. sonra tekrar masama döndüm. bu sırada geçen süre toplam 30 dakika bile olmamasına rağmen en az 20 -25 kişiyle günaydınlaştım. (bunların bir kısmının babetle gezinirken benim farkıma bile varmayan beyler olduğunu söylememe gerek yok sanırım.)

    ve esas bomba, sabah binaya girerken beni üzerimde uzun bir hırka, etek, babetler ve sırt çantası ile görüp "oo yaprak okulu mu kırdın bugün, ortaokullu * kızlar gibi pıtır pıtır geziyorsun ortalıkta" diye laf atan eski müdürümün, hırkayı, çantayı çıkarıp etek-stiletto kombinasyonu ile asansörde görünce "ya sen negzel zayıfladın bu ara, yanmışsın da tatil yaramış" diye iltifat etmesi ve 3 yıllık samimiyetimize dayanarak "yine yalnız mı çıktın bu yıl tatile, yok mu hala birisi, nasıl fark etmiyorlar senin gibi güzel kızı anlamıyorum" diye ağzımı araması oldu.

    ben ilk kez bu kadar gözle görülür bir ilgi değişimine tanık oldum stilettolu ve stilettosuz halimle ilgili. bunun üzerinde acı çekmeden, yürümeyi başarabilen tüm kadınların elinde, bütün ilgiyi kendi üzerinde toplayabilecek ve o ilgiyle her şeyi oldurabilecek bir sihirli değnek var bence. bu silahımızın kıymetini bilmemiz lazım. *
144 entry daha
hesabın var mı? giriş yap