4 entry daha
  • tek amaci ego yaristima olan basliklardir.ne yazik ki bu ve turevleri o kadar baslik var ki. acaba ben mi yanlis kullaniyorum bu sozlugu diyorum bazen. ben ve benim gibi iste politika,spor ve uc bes ozel kucuk hobim hakkinda yazip bu konularla ilgili yazarlarla kucuk de olsa fikir alisverisinde bulunuyoruz.bu acidan sozlugu seviyorum, misal ya diyorum nolacak bizim bu takimin hali bir sey yaziyorum hemen bir cevap geliyor, kendi kendimize konusuyoruz ayni sekilde baska konularla da samimi bir sekilde.

    sonra bu basliklari goruyorum sasiriyorum. ben gunde en az 1 saatini almancaya harcayan bir adamim, sacma sapan ama almanca bir seyler yazarak bir insan ne kazaniyor gercekten anlamiyorum. ıste sozlugu belki burada yanlis kullaniyorum. buraya yazan insanlar birbirlerine mi yuruyor? beyefendi/ hanimefendi cok guzel bir fransizcaniz var seviselim mi?boyle mi oluyor gercekten bilmiyorum.

    simdiye kadar mesajlastigin kimseye adini bile sormadim, gerek duymadim. ilk baslarda millet kadin yazar falan diyince cinsiyet nerede yaziyor lan falan diyordum. sonradan milletin stolkla ogrendigini fark ettim. bu ego yarisi ve stolklama yetenekleri cok yuksek bazi yazarlarda. ama ne yazik ki bu sozluge sadece zarar veriyor.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap