4 entry daha
  • evet rejimin "becerikli" savcıları gün geçmiyor ki yepyeni kokteyl tarifleri ile karşımıza çıkmasın, en son berat albayrak'ın meşhur yazışmalarını yayınlamaktan tutuklananların durumunu ceren sözeri'den okuyalım;

    "... hükümet hakkında olumsuz yargı oluşturmak, hükümeti yıpratmak diye bir suç yok, ne türkiye’de ne de başka bir ülkede. bunu bildikleri ve ellerinde herhangi bir delil olmadığı için de yargılanan her gazeteciye eldeki torbadan pardon kokteylden bir örgüt seçmişler. tunca öğreten için gönülleri dhkpc’den yana ama delil yok, ya tutmazsa diye bir dönem taraf’ta çalıştığı için “fetö/pdy”yi iliştirmişler. mahir kanaat’in bilgisayarında internetten indirdiği 17-25 aralık fezlekesi deliller arasında. savcı bugün istese aynı delil bir tık uzaklıkta oysa. ömer çelik o dönem diha haber müdürü olduğu için ona örgüt bulmak kolay fakat gözaltına alan polisler ‘neden bu haberleri yaptın ulan’ demeseymiş iyiymiş, asıl gerekçeyi ele vermişler.

    tutuksuz yargılanan gazetecilere de benzer şekilde albayrak’ın redhack tarafından ele geçirilen mailleriyle alakasız, yaptıkları haberler nedeniyle türlü örgütler uydurulmuş...."

    https://www.evrensel.net/…nerden-baksan-tutarsizlik
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap