10 entry daha
  • john carpenter'in ayni isimli filminin yeniden cevrimiymis bu assault on precinct 13. abuk sabuk yerleri vardi, begendigim, hadi ordan be dedigim yerleri de vardi ama en nihayetinde hos bir cuma aksami yasatti, zaten daha fazla bir beklentiyle de gidilmedi bu filme.
    orijinal film ile bu film arasinda baya degisiklikler yapilmis anladigim kadariyla zaten karakterlerin isimleri bile 1976 versiyonuna gore tamamen farkli. burada laurence fishburne un karakterinin adi marion bishop iken, orjinalinde dertli polis amcanin ismi ethan bishop.

    --- spoiler ---
    arada marion bishop'la tanismamizin bir kilisede olmasi kendince bi sempatiklik kazandirmis filme. neden? benim gibiler bunu farkedip de kendilerini akilli sanabilsinler diye. ama sadece bunu farketmedik tabi filmde, ja rule ve john leguizamo oyunculuklarinin iyi oldugunu gorduk ancak allahin kulu bu iki adamin bu kadar salak olmasi pek yatmadi akillarimiza. veyahut doktor hanim kizimizin zart diye oldurulusu de pek akil kari gelmedi. onun yerine o kadincagizi bi sekilde kullansaydi misal bir anlasmaya bir degis tokusa gitseydi, olmadi bir uckagidin parcasi yapsaydi, ama yapmadi saygi gosterdik. bir de dusunduk adama sormazlar mi yilbasi aksami bu kadar ekipmani, bu kadar polisi alip nereye gidiyosun be adam diye. hadi silahlari, kiyafetleri biraktik, herifler ustunde dana gibi polis yazan helikopterle geldi diye isyan ettik icimizden.
    --- spoiler ---
    ama basta da dedigim gibi, hos bir cuma aksamina vesile oldu assault on precinct 13.
    not: soundtrack'inde ice t'den cop killer olsaydi guzel olurdu.
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap