aynı isimde "hile" başlığı da var
5 entry daha
  • dıdıdıtdıtdııııı dıırım dıdıdıtdıtdııı dırııım diyerekten filmler ve filimler ailesi olarak başlangıcımızı yapalım.

    yapımı heyecanla hevesle bekledik. beklentilerimizi de aldık. ff ailesinini bilmeyenler yapıma “yaa kesin amatör bi dizi denemesidir yeaa” gözüyle bakmıştır. bilenler ise “bu adamlar bu kadar hevesle birşeyler yaptıysa ciddi bişey olacak lan galiba” fikrindedirler.

    nitekim bölüm hakkında benim yorumum, boylarından büyük bir işe kalkışıp bu işi başarmış olduklarıdır. senaryonun verdiği imaj, gösterdikleri ve göstermeye vaad ettikleri hikaye gayet başarılı. umarım bozmazlar. dönemimizin güzide konusu, işlenmesi zor fakat başarılı olursa kült olabilecek bir meseleye parmak basmışlar. sanal hayatın gerçek hayata dokunuşu, sistem eleştirisi, bunalım, siber başkaldırı. güzel bir karışım güzel bir lezzet. tabi bununla beraber who am i mr robot gibi yapımlardan esinlenişmiş mi? sanki esinlenilmiş gibi hissettirdi.

    gelelim oyunculuklara. felix’in ev arkadaşının oyunculuğu biraz abartı gibi geldi. tıpkı eleştirdiğiniz gibi siz de bağıra bağıra “lan bu adam eşcinsel lan duymayan kalmasın” deyip gözümüze sokmuşsunuz. onun dışında felix donuk, hayattan tiksinen bakışlarıyla güzel oturmuş.

    gelelim çekimlere. görüntü açılar vesaire gayet güzel. hiç türk dizisi gibi hatta küçük çaplı bir yapımın ürünüymüş gibi durmuyor. sadece dış çekim seslerde biraz sorun var gibi. ve bazı sahnelerde engellenemeyen titremeler.

    toplama bakacak olursak; hile, seyirciye daha önce görmediği bir şeyi vaad ederek büyük bir iş çıkarmış. ufak tefek eksiklikler dışında gayet güzel bir iş çıkarmış. keyifle hevesle izlenmiş ve sonraki bölümlerini merakla bekletir olmuştur.

    tekrar tebrikler. daha da büyük işler yaptığınızı göreceğimiz günlere kadar merakla bekliyor takip ediyoruz efendim.
38 entry daha
hesabın var mı? giriş yap