4 entry daha
  • offf bırakın artık şu tarz işleri ya! insanlar istediği puanı versin filme. bu sitenin mantığı bu zaten. kişisel zevklerden yola çıkarak ortak bir liste yaratmaya çalışıyor. ama bizim aklımız anca şark kurnazlığına çalıştığı için bu işlerin peşinde koşmayı çok seviyoruz. ayrıca ufak bir araştırma ile filmlerin top 250'ye bu şekilde girmediğini öğrenebilirdin. mesela al sana dağ 2.

    10 verelim dememişsin ama dediğin yine de benzer bir şey. istemeyen feyzo'ya oy vermesin. ben de çöpçüler kralını çok seviyorum mesela. benim kişisel zevkim de bu, böyle herkes en sevdiği filmi kampanya ile listeye sokmaya çalışırsa al sana yozlaşma. o zaman kimin fazla arkadaşı varsa onun filmleri listeye girer gibi. türk insanı olarak bulunduğumuz platformu yozlaştırmayı çok seviyoruz, politik görüş fark etmeksizin.

    edit: dağ 2 filmini boşuna paylaşmadım arkadaşlar. 100.000'e yakın oyu var gördüğünüz gibi. olay 25.000 oy meselesiyle sınırlı değil. oturup top 250'ye filmlerin nasıl girdiğini anlatmaya gerek yok. çünkü burada asıl konu o değil. asıl konu şark kurnazlığı dediğim beğendiği şeyi, ya da şöyle diyelim kendinden olan şeyi diğerlerine göstermek için çeşitli oyunlara, hileye başvurmak. bu platform öyle bir yer değil. kişisel diye bir kelime kullandım yukarıda, o çok önemli bir kelime o yüzden yeşil verdim ama anlamamakta direnenler var. bunlar kullanıcıların kişisel hesapları. burada kitle hareketinin yeri yok, öyle bir şey olsa çinlilerden diğer ülkelere sıra mı gelir? lütfen beynimizi ara ara kullanalım. dünyaya filmlerimizi duyurmak istiyorsak daha faydalı şeyler yapabiliriz, mesela ne bileyim youtube'da bir kanal açıp ingilizce alt yazı ile bu filmleri yayınlayalım. emin ol daha fazla filmimiz daha fazla kişiye ulaşır. son olarak imdb fazla bilinmiyor diyen arkadaşa da gülümsüyorum.
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap