• ırkçılık yaptığını fark edemeyen insanlar tarafından ırkçı bulunan cümle. farkında değiller ki asıl ırkçılığı bu cümleyi ırkçı bularak yapıyorlar. çünkü ırkçı olmayan insanlar için bu cümlenin ırkçı bir tarafı yoktur ve ten renginden bağımsız her çocuk veya birey sweatshirtünün üzerinde bu cümleyle dolaşabilir.

    bir yazar çok güzel yazmıştı, asıl o fotoğrafın ırkçı olabileceği düşüncesiyle filtrelenmesi ırkçılık olurdu. ama sjw'ler durur mu, hemen ırkçılık diye ağlarlar. şaşırılacak olay değil elbet, mağduriyet yaratma odaklı yaşayan insanlardan bolca var.

    aynı başlığa ben de bir entry girmiştim de "kime ne anlatıyorum ki" dedim sildim. mobil olmasaydım canlandırıp linkini verirdim. ama işte mobil sözlükte çöp yok. sjwler göreve buradan da bir mağduriyet çıkarın haydi aslanlarım benim.

    ay dur şimdi aslan dedim ya, galatasaraylı değillerdir belki yine ekşirler falan. hiç belli olmuyor ne tür gerizekalılıklarla karşılaşabileceğimiz. buluttan nem kapmaya bahane arayan insanlara sen ne yaparsan yap onlar bir yolunu bulur yine yapacaklarını yaparlar.

    bu coolest monkey in the jungle olayı da farklı bir olay değil benim nezdimde.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap