3 entry daha
  • geçen 16 senenin en gözde para kazandıran mesleği bu sene de değişmeyecek.
    -din satmak-

    bir arapça kuran, bir cübbe, bir sarık, bir şalvar, birde 99 taşlı (özellikle kahve rengi veya yeşil) bir tespih ile tamamlanacak kombine, birde sakal bıraktın mı tamamlanacak iş kıyafetidir.

    sonrasında sıkı bir çalışma ile ülkenin en cahil nüfuslarının bulunduğu yerler, şehirler tespit edilip, o şehirdeki nüfusu nispeten 200-300 kişi olan bir köye yerleşilir.

    (o köy insanının haftanın belli zamanlarında şehre, özelikle pazara ürün satmaya veya alış verişe iniyor olmaları önemlidir. çünkü reklam çalışmasının ana dayanağı bu insanlardır)

    sonrası ortalama bir iki sene beklemek, bu süre zarfında böyle kolay geçebilecek bir hastalığa muska yazmak, veya karı kız evlendirme muskaları yazmak reklam açısından yararlı olacaktır. ardından adınız baya duyulmaya başladığında, şehirden de o köye yanınıza muska yazdırmaya, okunmaya üflenmeye kişiler gelmesi arttığında, artık şehre inme vaktiniz gelmiştir.

    şehre taşındığınızda artık sürekli bir gelir kapınız, etrafınızda "falanca hocanın yazdığı muskalar tutuyor, bizim bi tanıdığımız vardı, 5 yıldır evlenemiyordu bu hoca bi muska yazdı 6 aya evlendi şimdi kucağında çocuğu var" diyen sizin reklam kaynağınız olan teyzeler, amcalar kişiler kısacası müridleriniz olacaktır.

    hastalık muskası: 500 tl
    evlendirme muskası: 300 tl
    cin kaçırma muskası: 250 tl
    iş kısmeti açma muskası: 200 tl dir

    fiyatlara tabiki kdv dahil değildir. o ne ola ki?

    korkmayın yazın muskaları, çünkü size o parayı verecek kadar cahil olan kişi "çarpılırım, günah, muska bozulur" düşüncesi ile siktin sene o muskayı açıp da içinde ne yazıyor diye bakmaz. açsa baksa da anlamaz zaten, yazdıklarınız arapça olacağı için direkt kuran zanneder geçer.

    (bu kulaklar arap ligindeki maç spikerinin arapça maç anlatımına "aminn, aminn" diyenleri duydu rahat olun) :))

    "iyi de ne yazacağım o muskaya, arapça bilmiyorum ki?" derseniz onuda söylim.

    elinizdeki arapça kurandan herhangi bir sayfasını açın ilk 2 satırı, aynı o şekilde arapça nasıl yazılmışsa yazın.

    arapça bilmenize gerek yok, ne yazdığının zaten zere önemi yok, muskayı alan kişi zaten arapça'yı bile bilecek kadar kafası çalışan biri olsa size zaten gelmez.

    kuranda yazan arapça yazı dilini bir nevi işaret dili olarak kabul edin, aynısını yapın işte, arada bir harflerin yerlerini değiştirin.

    fakat burada dikkat etmeniz gereken husus yazıları yazmaya sağdan başlamanız. buna dikkat ettikten sonra gerisi önemli değil.

    5 sene bu şekilde çalıştıktan sonra artık sakalı kesip, uçak biletini avrupa veya amerika'ya alıp, gitme vakti gelmiştir

    hayırlı yolculuklar efem :)
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap