56 entry daha
  • o kadar kötü, o kadar kötü ki. aslında kötüden de öte saçma. sadece ilk bölümü izledim. ikinci bölümü izlemeye ancak bir ihtiyar heyeti beni ikna edebilir.

    --- spoiler ---

    isimlerini bile aklımda tutmaya zahmet etmediğim, zeka geriliğinden muzdarip, ancak sonuna kadar danimarka'lı olduklarından kısmen bilinçli aile üyelerinin aşırı çalışkan ve abaza akıllı bıdık ergen kızları hoşlandığı çocuğa kopya verirken, ailenin babası olan gergin üyesi, kızın okulda yaşadığı bu erotomanyak sınav dakikalarını "yağmur geliyor, hepimiz ölücez" diyerek böler. ergen kız "ama baba, bir flört koparmak için bağırsaklarıma kadar kopya verecektim daha" diyemeden, kız ile aşırı danimarkalı ve gri gözlü babası, beraber zinhar kemerlerini takmadan binmedikleri arabalarına koşarlar. arabada aile fertleri bir şekilde toplandıktan sonra yine de hız sınırını fazla aşmadan efendi efendi apocalypse'den kaçarlar. fakat bir engel vardır. arka koltukta oturmakta olan, ailenin en küçük, turuncu pipili üyesi kemerini takmamaktadır. aman tanrım bunu nasıl yaparsın, kemerini tak demeyi kesmeyen ergen kız, babasının kuzeyli dikkatini dağıtır ve babası zincirleme kaza yapar. arabadan inip sığınağa koşmaya başlarlar. neyse ki yaklaşmışlar canım. kopınhagın'da her yer birbirine yakın zaten.

    sonra sığınağa girerler, babası, poşet yağmurluğunu giyip dünya'yı kurtarmak üzere sığınaktan çıkmadan önce, zekasına çok güvendiği ergen kızını karşısına alıp turuncu pipiyi ona emanet eder ve kız, çok iyi anladım babacım diyerek kapıyı yumruklayan ilk herife sığınağın kapılarını ardına kadar açar. babanın, kızıyla helalleşmesinden yaklaşık 20 dakika sonra, anneleri ölmüştür.

    bunu müteakip, ergen kız ve turuncu pipi, ağlamak ya da ders almak bir yana dursun, daha 30 dk önce girdikleri ve bir kayıp ve bir firari verdikleri sığınaktan çıkmak için telsizle dışarıya ulaşmaya çalışırlar. bir şekilde başarılı olamayınca, neyse deyip birkaç gün içinde kendilerini sığınakta abla kardeş neşeyle dans ederken bulurlar.

    bundan sonrası da bu kalitede, ben yazmaktan yoruldum.
    --- spoiler ---
246 entry daha
hesabın var mı? giriş yap