• cumhurbaşkanı ve ak parti genel başkanı recep tayyip erdoğan ve beraberinde damadı enerji ve tabii kaynaklar bakanı berat albayrak, bilim sanayi ve teknoloji bakanı faruk özlü, ak parti zonguldak milletvekilleri, ak parti zonguldak milletvekili adayları ile karadeniz ereğli'de ofis yolu olarak adlandırılan atatürk bulvarı bölümünde tertip edilen bir küçük mitingdir.

    saat 22.15'te başlaması planlanan miting, erdoğan'ın zonguldak'ta dedeman otel'deki iftar yemeği sonrası helkopterle ereğli'ye varması sonrası 22.30'dan sonra başlamıştır.

    zonguldak merkezinde yapılan mitingdeki katılıma nazaran, ereğli mitingi köy ve mahallelerden kaldırılan ücretsiz araçlarla taşınan ve kendi imkânlarıyla gelen vatandaşların oluşturduğu kalabalıkla gerçekleşmiştir.

    ereğli ve alaplı kökenli milletvekili adayı olmayan ak parti, ilçe mitingiyle durumu telafi etmeye çalıştığına yönelik söylemler olmuştur. ayrıca daha önce de söz verilen tersaneler ve maden ocaklarıyla ilgili yatırımlar yıllardır yapılmamasına rağmen bir kez daha erdoğan tarafından söz olarak dile getirilmiştir.

    https://youtu.be/s83bvawflne

    (bkz: karadeniz ereğli)
hesabın var mı? giriş yap