• tsi: 23.00'da baslayacak olan premier lig mucadelesi.

    kadro olusturmakta ve oyuncularina karakter yuklemekte zor zamanlar yasayan jose mourinho'nun, 'kuduz kopek'lerinden bir ayaga kalkis bekleyecegi mac olurken diger yanda da tum kulvarlarda 19 maclik bir yenilmezlik serisi elde eden unai emery'nin arsenal'inin 19 maclik serisini 20 maca cikarmayi hedefleyecegi mac olacaktir.

    united'da mourinho eger kendine has akil oyunlarindan birini yapmiyorsa young, jones, bailly ve lindelof olmayacak. arsenal'de de koscielny (sakat), welbeck (sakat) ve xhaka (cezali) haricinde bir eksik bulunmuyor.

    bu mac ozelinde eger mourinho muhtemel bir puan kaybi daha yasarsa old trafford'da yeni yili goremeyebilir. emery acisindan ozellikle haftasonu elde ettikleri muhtesem kuzey londra derbisi sayesinde daha rahat bir mac olacak. yine de iki takimin karakteristigine uygun olarak fizik gucune dayali, temposu zaman zaman cok yukselen bir mac bekleyebiliriz.

    muhtemel 11'leri de ekleyeyim.

    manchester united (3-5-2): de gea, valencia, rojo, matic, mctominay, dalot (shaw?), pogba, fred, fellaini, martial, lukaku

    arsenal (3-4-3): leno, bellerin, mustafi, holding, sokratis, kolasinac, guendouzi (ramsey), torreira, iwobi, mkhitaryan, aubameyang

    edit: anlatim bozuklugu giderildi.
26 entry daha
hesabın var mı? giriş yap