• bundan 12 yıl önce, nevşehir’de 16 yaşındaki lise öğrencisi filiz karadavut ortadan kayboluyor. anne, filiz’i diğer kızının kocası olan damadının (umut ç.) öldürdüğünü iddia ediyor. ama ceset ortada olmadığı ve yeterli delil de olmadığı için fail tutuklanamıyor. anne şikayetçi olmuş ve ifade vermiş ancak kızı ve damadı tarafından tehdit edilince ifadesini değiştirmek zorunda kalmış.

    akrabalardan birinin iddiasına göre filiz bu akrabaya ölmeden önce eniştesi umut ç. ile ilişkisi olduğunu söylüyor. sonra da filiz ortadan kaybolmuş.

    abla emine, filiz’i asla kocasının öldürmediğini iddia ediyor ancak canlı yayında ağzından kaçırıyor.

    16 yaşındaki baldızıyla ilişkisi olan ve sonra da onu öldürdüğü iddia edilen bir enişte var ortada. 12 yıldır hür. şüpheler onun üzerinde yoğunlaşmış durumda.

    suçlu kimse en kısa zamanda bulunmasını diliyorum. aile içi cinayetler ve onu örtbas eden insanlar o kadar fazla ki. insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı.

    olay müge anlı’nın programı vasıtasıyla kamuoyuna yansıtılmış durumda, bunun da etkisi olacağını düşünüyorum, umarım suçlu kimse cezasını çeker.

    youtube linki

    not: bütün haber sitelerinde cinayetin kayseri’de işlendiği yazıyor ancak kız en son nevşehir avanos’ta görülmüş, cesedinin de oradaki bir mağaraya gömüldüğü iddia ediliyor. ama ceza davası kayseri’de görülüyormuş.
hesabın var mı? giriş yap