100 entry daha
  • rezalet olup olmadığı belirsiz olay
    buraya zaten kaçıncı kişinin ağzından yazıldığı belirsiz.
    eğer anlatıldığı gibi olduğunu varsayarsak belli bir komplikasyon gelişmiş gibi görünüyor ama işin iç yüzünü her iki taraftan dinlemek gerekir.
    hastalar içinde bulundukları sıkıntı ve zorluklardan dolayı olayları egzajere ederler genellikle.
    başınıza böyle bir komplikasyon geldiğinde genelde anlatılanları ya duymaz yada duymazdan gelirsiniz çünkü hiçbir cevap sizi tam anlamı ile tatmin etmez.
    hasta ister ki bunlar olmamış olsun yada bu olanlar kendisinden değil de başkalarından kaynaklandığını düşünmek ve düşündürmek ister.bu psikoloji birçok hastada vardır. kimisi bağırıp çağırarak kimisi şikayet ederek abartarak vs birçok yoldan kendini haklı çıkarmaya çalışır bu yüzden hastalara aydınlatılmış onam imzalatılır ama onuda inkar ederler bu bize söylenmedi der birçoğu üzücü.
    doktorların amacı en az komplikasyon gelişmesidir ve böyle bir komplikasyon gelişirse de hastayı yaşatmak için herşeyi yaparlar.
    umutulmamalı ki size dokunan her bıçak sizi iyileştirebileceği gibi ölümede yaklaştırır her ameliyat riskdir.hastaların herşeyden önce bunu bilip kabullenmesi gerekir.hepimiz aynı hayatları yaşıyor ve aynı gerçeklerle yüzleşiyoruz eğer böyle olmasa doktorlar ve yakınları ölümsüzlüklerini çoktan ilan etmişlerdi.
    sonuçta kimse size ne olduğunu başınıza bunların neden geldiğini anlatmaktan çekinmez bu kişi söylenenlerden tatmin olmamış ve yok şu merciye gittik yok şunu dediler vs diye farklı söylemler ile kendine taraf yaratmaya çalışıyor.
39 entry daha
hesabın var mı? giriş yap