7 entry daha
  • royal caribbeanin oasis sınıfına mensup ve bünyesinde 2747 kamara, 7 farklı muhit, 23 havuz, 20 restoran barındıran devasa gemisi.

    geçtiğimiz günlerde harmony of the seas ile 9 gece, 5 duraklı bir seyahate çıktık. daha önce cruise tecrübemiz olmasına rağmen acaba 9 gün uzun ve sıkıcı olur mu diye tereddüt etmiştik ancak sıkılmaya fırsat dahi bulamadik. 6218 yolcunun bulundugu gemide her saatte farklı bir aktivite bulmak mümkün https://eksiup.com/0cc175b88861, hepsine yetişmek zaten imkansız. ayrıca şimdiye kadar diğer gemilerde görmediğim buz pateni, zipline ve kaya tırmanışı alanları, sörf simülatörleri, herhangi bir gemideki en uzun kaydırak olan 65 metre uzunluğundaki ‘ultimate abyss’ ve üç farklı su kaydırağı gemideki eğlence opsiyonlarını artırıyor. öyle ki duraklara gelince inmeyip tüm zamanını gemide geçiren insan sayisi hiç de az degil. hatta aktivitelerin sıklığından dolayı odada çok az zaman geçireceğimizi öngörüp oda seçimimizi de o doğrultuda yapmistik, önceki cruise seyahatlerinde balkonlu odada kalmışken bu sefer daha ucuz olan oceanview odayı tercih ettik ve hiç pişman olmadık.

    harmony'yi (esasen oasis sınıfı gemileri) (bkz: oasis of the seas) (bkz: allure of the seas) (bkz: symphony of the seas) muadillerinden ayıran en önemli özelliği sahip oldugu 7 farklı muhit (central park, royal promenade, boardwalk, vitality spa and fitness center, youth zone, entertainment place ve pool and sports deck). özellikle royal promenade, central park ve casinodayken kesinlikle gemide gibi hissetmiyorsunuz.

    eğer bir cruise seyahati planlıyorsanız harmony of the seas’i şiddetle tavsiye ederim. tek dezavantajı bu gemiye bindikten sonra beklentilerinizin çok yükselecek olması :)
hesabın var mı? giriş yap