• başlıkta bahsettiğim durumu kendim bozacağım ama artık birşeyler söyleme zamanı geldi.
    kaç tane öğretmen mesleğinden şikayet etti de başlık açtı buraya? sözlüğün derinliklerinde varsa bilemem, ben hiç göremedim, bulursanız görelim ama ne zaman sözlüğü açsam bir iki tane öğretmen başlığı, yok maaş yok tatil yok öğretmenler çok şımarmış. ulan ağzımızı açtığımız yok.
    eğitim çok derdiniz olmuş belli, hepiniz einstein olacaktınız ama öğretmenler engellemiş onu da anladık ama ahlağınıza ne oldu? ananız babanız size eğitimin önemini anlatamadıysa, güzel ahlak veremediyse, bir baltaya sap olamadıysanız biz ne yapalım. samanlıkta iğne arar gibi, ders çalışan, terbiyeli olan öğrenci arıyoruz zaten, siz neredeydiniz o zaman? biz niye göremiyoruz sizi? yoksa okulda ibnelik peşindeydiniz de öğretmenden müdürden fırça mı yediniz? 15 yaşındayken kızdınız öğretmeninize, ergendiniz anladık, e şimdi yaşınız gelmiş 20-25e, bir eliniz pipinizde nette porno kovalayıp, boşalınca da sıkılıp gelip buraya lağım fikirlerinizi akıtıyorsunuz. bırakın oğlum peşimizi.
    ek 1 : bu yazı "göte göt demek" ana fikrine dayanır.
    ek 2 : "öğretmene bak ne biçim yazıyor" diyecekler için de şunu diyorum ki herkesin bir dayanma sınırı vardır, sövdürttünüz oğlum artık, her gün ne şerefsizliğimiz kalıyor ne beleşçiliğimiz ne vatan hainliğimiz. az bile yazdım, yüzyüze gelsek daha fazlasını söylerim.
hesabın var mı? giriş yap