• edit 2: gercekten bu kadar olmaz, en son aradiklarinda dediler ki vergi kimlik numarasini yanlis girmissiniz sistem onun icin size normal bir sira atamis. ben de dedim ki, sizin siramatiginiz kayitli olmayan vergi numaralarini cikartmiyor. cunku hakikaten ilk denedigimde bu vergi kimlik nosuna ait kayit olmadigindan numara verilemiyor gibi bi uyari almistim. ıkinci kez denedigimde dogru girdigim icin verildi dedim. biz bir kez daha inceleyip size donelim dediler. simdi yeniden incelemisler ve bana israrla yanlis vergi kimlik numarasimdan aldigimi soylediler. ben de rica ettim, gise de oturan kisiye ise ``bakin bu biletle 1 saattir bekliyorum dedim, ve elimden aldigi bilet numarasi ile sirketin ismini soyledi evet 1 saat olmus beklemeniz dedi`` ses kaydi eminim yapiyorsunuzdur, lutfen kayitlarinizi inceleyin dedim. bir de garanti bizi yalanci cikardi ve daha fazla arastirma yapamayacaklarini soyledi. gun itibariyle garanti ile tum ilisigimi kesiyorum cunku bankanin istedigi bu. bakin diyorum ki dogru bilet aldim gisede oturan gorevli sirketin ismini kendisi soyledi elimdeki kagida istinaden sizin verdiginiz geri donus hatali diyorum ama maalesef daha fazla yapabilecegimiz bir sey yok diyorlar.

    ayrica gecen hafta 1.donem hesap isletim ucreti kesmisler, 3 adet faturanizi otomatige baglarsaniz kesmeyecegiz demislerdi hesap acilirken, ve 3 fatura otomatikde su anda 16 euro kesilmis. sizler de kontrol edin hesaplarinizi boyle boyle cebimizden cikan paranin haddi hesabi yok.

    bugun, garanti bankasi florya subesinde kurumsal islemler icin sirket adina aldigim sira numarasini saat 13:35`de idi. daha sonra her yeni gelen kisinin benden daha az bekleyip onume gectigini gorunce, bir de sahsi hesabimdan numara aldim. bu numarayi ise saat 13:50 de aldim. yaklasik 50 dakikalik beklemenin nihayetinde kisisel hesaptan aldigim numara sirket hesabindan aldigimdan daha once geldi.
    lutfen bu basligin altina hesabindaki paraya gore geliyor falan yazmayin, cunku sirket hesabindaki meblag ile kisisel hesabin meblagsinin farkini da geciyorum, oncelikli olarak yine sirkete gelmedi siralama. ve evet, velev ki hesaba gore de geliyor, bunun da bir hakkaniyeti olmasi gerekmekte. hesabinda hic para olmayan birisi, ya da kredi borc bataginda olan birisi 13:30 da sira numarasi alip, her gelen ondan daha iyi diye saat 17:00 ye kadar bekleyecek mi?
    zaman en degerli hazinemiz. 1 saat bugun garanti bankasinda bekledim ve gerekli sikayeti telefon bankaciligi ile de gerceklestirdim. bundan sonra ki sureclerde eger olursa bir gelisme buraya yazacagim ancak hem orada oturanlarin hem de internette gorduklerime istinaden garanti bankasi sira bekleme algoritmasi ile ilgili olarak bir cok sikayet mevcut.

    edit:garanti ekşi sözlük aracılığı ile ilk cevabını verdi, tabii ki de algoritmanın nasıl olduğu ile ilgili degil cevapları, su linki inceleyin garanti mobilden şubeye gelmeden sıra alabilirsiniz demişler. yalnız verdikleri linkin çalışmadığını da yine kendilerine ben söyledim.. kurumsal bir şirketin mailinden, hesabından bir şey yazarken bir kez olsun tıklayıp bir kontrol edilip de müşteriye gönderilmeli, evet sizin yorumlarınızı önemsiyoruz diye yazıp aktif olmayan link vermek olmuyor. garanti'nin cevabı ss güzel uygulama açıkcası, şubede bilgilendirmediler şikayetimi dile getirdiğimde, onun yerine bu saatler çok kalabalık sabah gelirseniz daha iyi olur az beklersiniz diye bir cümle de kuruldu.. kim müşteri anlamış değilim.
    yarın telefon ile yaptığım şikayet ile ilgili geri dönüş yaparlarsa onu da paylaşacağım. telefonda şirket vergi numarasına kadar herseyi söyledim. bu arada şikayetlerinizi de otomatik yapıyorsunuz, yani müşteri hizmetlerine baglanamıyorsunuz şikayet vermek icin, kendi kendinize konuşuyorsunuz cevap bekliyorsunuz. sanıyorum çalışanların vakitlerini şikayet dinlemekle dolduramayız demişler.
    ayrıca onlarca mesaj geldi, herkesin mutlaka bir şekilde bir sıkıntısı ve sorunu olmuş bu durumdan. ve evet belki 1 kişinin hesabını başka bankaya alması bir şeyi değiştirmeyecek ancak bir arkadaşın yazdığı bi entry de 1000 kişi hesabını çekerse algoritmayı düzenlerler demiş. böyle seyler de hep böyle ufak şeylerden başlamaz mı..
161 entry daha
hesabın var mı? giriş yap