• jeff beck'in 68 çıkışlı truth albümünde bulunan ravel's bolero üzerine bir jimmy page düzenlemesi, grişte ki ritmler page tarafından 12 telli bi gitarla girilir, ilk solo beck e, 2. solo page e aittir. ama aslen jimmy page'in kafasında kurmayı düşündüğü süper grup un ilk kıvılcımlarının atıldığı, gitarlarda jeff beckve jimmy page'in, basta john paul jones'un kalvyede nicky hopkins ve davulda keith moon'un yer aldığı instrumental bir çalışma. jimmy page'in kafasında kurduğu bu süper grupta aklına gelen ilk vokal terry reidmiş, ki hatta onunla beraber de kayıtların yapıldığı söylenmektedir. hatta led zeppelin ismi bu süper grup çalışmaları sırasında keith moon tarafından bulunmuş. ama tabi tarih planları yine bozmaktaki tutumluluğunu göstermekte gecikmemiş ve de grup albüm çıkaramamış, ve de jimmy page new yardbirds adı altında, ki daha sonra da led zeppelin'e evrimleşen muhteşem dörtlüyü kurmuş. ha iyi de yapmış, ama eğer grup böyle olsaymış, nasıl olurmuş, o hep aklımda kalan bir soru.

    ayrıca şarkıda bağıran insan keith moon dur.keith moon un the who haricinde sergilediği en iyi davul performansının bu şarkıda olduğu söylenir.

    son olarak not: şarkının girişinde ki melodiler, how many more times'ın yoğun gitarlarla çalınan kısmına esin kaynağı oluşturmuştur.
hesabın var mı? giriş yap