108 entry daha
  • türkiye cumhuriyeti devleti'nin sıradaki en büyük imtihanı. asil türk ordusu ve diplomatik departmanlarımız nasıl ve ne şekilde bir savunma vereceği konusunda kamuoyu, halkımız hiçbir şekilde takip yapmamakta. kıbrıs adası, bizim gerçeklerimizden birisi ve buraya hiçbir şekilde sınırı, kıta sahanlığı dahi olmayan; kendilerini süpergüç olarak addeden emperyalist, kan emici ülkeler dahi hak iddia etmekte. kardak adası nasıl ki küçücük bir parça toprak olmasına rağmen oraya türk bayrağı dikilmesi için neredeyse ülkeler arası kriz çıkma durumuna gelmişti mevzu, işte şimdi de olay aynen böyle.

    milliyetçilik; twitter'da instagram'da silah videoları paylaşan, atarlı giderli sözler, ccc, kurt, 3 hilal vs. içerikler paylaşan ergen kekoların yaptıkları değildir.

    böyle tip haberleri takip etmeden, nerede ne hakkımız var, kimler haklarımızı gasp ediyor, nereler için, kimlerle mücadele veriyoruz diye araştırıp, kamuoyu yaratmadan, bilgilenmek yerine kalkıp da; şu kişi şu kadar ceza almış diye ortalığı yangın yerine çevirmek, twitter'da instagram'da tek basamaklı iq'larının ürünü olan dizi-aşk vs. içerikleri paylaşan embesil kezbanlarla dolu olan bu ülkenin geleceği hiçbir şekilde iyiye gitmeyecektir.
178 entry daha
hesabın var mı? giriş yap