43 entry daha
  • açılış sahnesi ekstra aksiyon, hatta ultra aksiyon olan bir filmcik. aşama aşama anlatacağım;

    --- spoiler ---
    şimdi efendim ilk aşamada; bir köprü düşünün, köprünün iki başında bir adet tankın ve bir kişinin lav silahı ile ateş ettiğini, tanktan ve silahtan çıkan topların birbirlerine yaklaşmakta olduğunu düşünün.
    ikinci aşamada; bu iki topun arasında, tank istikametine doğru ilerleyen bir tır ve tırın arkasına bağlı bir helikopter, tırın içinde de 4 kişi düşünün. (kurşunlar hala önden ve arkadan geliyorlar)
    üçüncü aşamada; tırı süren kişinin şoför mahalinden kalkıp arkadaki helikopterin kokpitine geçişini, bu sırada da diğer bir kişinin tırın kontrolünü ele aldığını, bu kişinin de tırı köprüden aşağı sürmek suretiye uçuruma uçurduğunu düşünün. (evet kurşunlar hala uçmaya devam ediyor)
    dördüncü aşamada; tırdaki herkesin uçarken bir paraşütçü edasıyla tırdan helikoptere geçtiğini (evet, tır ve helikopter birbirinden bağımsız olarak hala uçuyor ve hala kurşunlar birbirine değmedi) ve eski şoförümüzün helikopteri çalıştırarak (tır ve helikopter hala havada) havalandırdığını düşünün. daha sonra helikoptere binemeyen bir dostumuzun ise aerodinamik olarak havada hız kazanmak için çivileme şekilde helikoptere yaklaşarak helikopteri tuttuğunu ve helikoptere girdiğini düşünün.
    son olarak ise; nihayet tankın, lav silahlı adamı, lav silahlı adamın ise tankı vurduğunu düşünün. ya da düşünmeyin, bilmiyorum. bir filmin bir sahnesine bu kadar uzun entry yazan ilk manyak da ben olmalıyım.
    --- spoiler ---
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap