• beşiktaş a2 takımında 1991 doğumlu bir sol kanat oyuncusu.
    u19 milli takımımızda da görev yapan bu kardeşimizi 17 kasım 2009'da u19 milli takımımızın ingiltere ile ingiltere'de oynadığı maçta izleyip beğenen aston villa yetkililerinin beşiktaş'a bu ara resmi bir teklif yaptığı söyleniyor, ama gelin görün ki türkiyemizde her söylenene de inanmamak gerekiyor...
  • (bkz: erkan baş)
  • son oynadığı maçta aston villalı yetkililer tarafından tekrar izlenmiş niksarlı futbolcu.
  • schuster tarafından çok beğenildiği ve yeni sezonda zaman zaman sol açık olarak görev verilebileceği konuşulmaktadır.
  • bu sezon kiralık olarak çaykur rizespor forması giyecekmiş.
  • söylenti midir gerçek midir bilinmez ama ibrahim kaş'ın kardeşi olduğu söylenen genç oyuncu. tff'nin sitesine göre geçen sene 2'si play off olmak üzere 24 kez, bu sezon da şuana kadar 18 kez çaykur rize formasıyla bank asya maçına çıkmış. geçen sene play-off'a kalan bu sene de şuan liderin 7 puan gerisinde 6. sırada bulunan rize'de düzenli forma şansı buluyor oluşu beni sevindiriyor. alt yapıdan çıkan oyuncuların en büyük eksikliği olan fizik yetersizlik ve mental zayıflılık açısından bu yaşlarda 2. lig de olsa düzenli olarak forma şansı bulması çok önemli. kendisini televizyondan 2-3 maçını izlediğim kadarıyla çok hareketli, topu ayağına aldığında ne yapacağı kestirilemeyen hücum oyuncularından. kimi zaman direk kanatlardan orta açan kimi zaman da kanatlardan içeri katedmeyi seven bir oyuncu. ligteki her takım gibi 4-3-3 oynayan beşiktaş için gerçek bir kenar forvet olabilir. yıllık 1.8 milyon euro alınan holosko'nun miadını doldurduğunu kabul edersek seneye beşiktaş kadrosunda kendisine yer bulabilir. hem de önümüzde bir emre çolak örneği varken başarılı olması çok imkansız gözükmüyor. dileyelim ki o da birçok alt yapı oyuncusu gibi kaybolup gitmesin ve zamanı geldiğinde beşiktaş forması'nı üstüne geçirsin.
  • sezonun son maçında akhisar belediyespor'a karşı sonradan oyuna girmesine rağmen sol kanatta rüzgar gibi esmiştir. driblingleri çok etkili, iyi de orta kesiyor. daha 91 doğumlu. madem önümüzdeki sene beşiktaş fazla transfer yapamayacak, bu çocuğu kiralık vermesin hiç bir takıma. takımda tutup önümüzdeki sezon 15-20 maç oynasa gerisi gelir. ama sabretmek şartıyla.
  • beşiktaşın içinde bulunduğu durum itibariyle, gelecek sezon kadroya cuk oturacak oyuncudur.
  • 18 mayıs 2012 adanaspor çaykur rizespor maçında forma giyen futbolcu. güçlü fiziği ve top tekniğiyle oldukça dikkat çekiyor. sürati de oldukça iyi. ilerleyen senelerde beşiktaş'taki sol kanat krizine çare olabilecek yeteneğin kendisinde mevcut olduğu aşikar. 2012-2013 sezonunun, beşiktaş kadrosunda kesinlikle bulunması gereken bir isim.
  • kendisi için doğru zaman gelmiştir. 2 senedir rize'de gayet başarılı bir şekilde futbol oynadı. oynadığı maçların çoğunda ilk 11 oyuncusuydu ve rize iki senedir play off'tan dönüyor. ki bu sene son maçta 2. liği akhisar'a kaptırdılar. erkan da bu sezon 30 lig 2 play off 3 türkiye kupası maçına çıkmış. bana göre kendisi artık ''pişme'' sürecini doldurdu. şu gençleşicek beşiktaş'ta forma şansı bulacaktır diye düşünüyorum. hatta şu kampa götürülen gençler arasında takımda kalma şansı en yüksek olan oyunculardan birisidir bana göre. ki zaten bu sene şans bulamazsa bir daha da bulamaz. zaten sözleşmesi seneye sona eriyormuş. samet hoca onu takımda tutacaksa hiç beklenilmeden kamp dönüşü sözleşmesi uzatılmalı. malum akbabalar her yerde..
hesabın var mı? giriş yap