• teknik yapi grubunn
    istanbul ili tuzla ilcesi sinirlarinda gelistirdigi
    kartal an sonra ikinci evora konseptli 4 bin kusur,
    neredeyse 20 bin nufusa ulasacak projesi.

    satis ofisi otoparklari agzina kadar dolu
    yok mu satiyorlar kuru kalabaik mi bilemedim ama bir gercek; ilgi goren bir proje.
  • teknik yapı'nın toki ortakliği ile yaptığı yeni konut projesi.
    proje arazisi tuzlada dağın başında ve mezarlık ile yanyana bulunuyor.
    30 m2 studyo daireler 100 bin tl den başlıyor.
  • harika bir mimari proje yapsalar, muhteşem bir site yönetimi oluşturup sosyal fonksiyonları tam işleyen bir site ortaya çıkarsalar dahi (ki bunların gerçekleşme olasılığı bana göre çok yüksek değil), yeri o kadar sapa kalıyor ki burdan yatırım amaçlı daire almak pek mantıklı gözükmüyor.. oturumluk alınabilir arabanız varsa ama yatırım olarak değerlenmesi yıllar alabilir.
  • teknik yapı'nın emlak konut iş birliği ile tuzla aydıntepe mahallesine yapmakta olduğu dev projedir.
    5 parsel'de , 4979 konutta proje bitiminde 17.000 kişilik bir nüfus bekleniyor.
    ataşehir'den sonra yeni bir cazibe merkezi olacağı kesin. yine aynı bölgeye dumankaya v.b gibi istihbaratı olumlu firmalar girince insanlar yatırımlık veya oturumluk olarak ev alıyor.
    aynı zamanda fiyat karşılaştırması olarak herhangi bir müteahhit'in yapmış olduğu kat karşılığı binalardaki daire fiyatlarından bir tık yukarıda. sosyal olanakları değerlendirince aklı selimin hiç durmadan koşması gereken bir proje olduğu kanaatindeyim.
  • tanıtımlarındaki algının konut fiyatlarına yansıtılmasıyla ortaya oturumluk değil, yatırımlık olarak çıkması gereken mega bir kent projesinin adı.

    zira 3+1 ev fiyatı 250 bin tl diyor (ikiyüzellibin) ama sabiha gökçene, pendik marinaya avrupaya olan uzaklıkları belirtiliyor.

    bilader, desene tuzla tersanelere yürümeyle 25 dakka, aydınlı organize sanayiye minibüsle 30 dakka, çayırova gebzedeki fabrikalara servisle 20 dakka mesafede diye, halk da bilinçlensin. nedir kardeşim bu avant gard muhabbetler, havalimanı marina avrupa vs. sanki atı katı ve avradı olacak gücü olan, zırt pırt uçağa binen adam gidip o evlerde oturacak.
  • kisa bir sure once bir adet daire edindigim konut projesi. 1 yil sonra teslim edilecek. tuzla lokasyon olarak uzak gibi gelse de gebze civarinda calisan kisiler icin oldukca cazip. bi de metro gelirse tadindan yenmez.heyecanla aidatin ne kadar olacagina dair bilinmezligin ortadan kalkmasini bekliyoruz:)
  • 6-7 sene sonra oldukça değer kazanacaktır.
  • yatırımcısının yüzünü şimdiden güldürmeyi başarmıştır.
    proje başlangıcında makul fiyatlara alınan 1+1 daireler %40 civarında prim yapmıştır. aynı şekilde 2+1 ve 3+1 daire fiyatlarında %30 'larda bir prim beklenmektedir.
    bugün istanbul anadolu yakasında açık-kapalı otopark, yüzme havuzu, spor kompleksi, spa, sosyal tesis ve 24 saat özel güvenlikli bir daire almak isterseniz 2+1 daire için ortalama 300 bin tl gözden çıkarmanız gerekiyor. kadıköy, bostancı,ataşehir, maltepe, kartal gibi yerlede bu rakam neredeyse zor bulunur türden. pendik ve tuzla ise yeni yeni gözde yerleşim alanları olacağı için bugünden bu ilöelere yatırım yapmakta fayda olacağı kanaatindeyim. ben de bu projeden çok uzun ve detaylı bir araştırma- danışma işlemlerinden sonra daire aldım. aldığım rakam 200 bin civarında. çok mu? değil. çünkü gebze'de bile herhangi bir müteahit'in istediği rakamlarla bu projenin maket satış fiyatları neredeyse birebir. hal böyle olunca insan ister istemez büyük projelere yöneliyor. riski var mı? bence yok. sonuçta teknik yapı kendini kanıtlamış bir firma ve en kötü ihtimalede emlak konut güvencesi var.
  • teslimatları an itibariyle 1 ila 2 ay(sözleşme tarihine bağlı) gecikmiş projedir.
  • bu bilgiyi vermek için biraz geç kaldığım için özür dilerim ancak tüm teknik yapı projeleri gibi uzak durulmalıdır.

    bugün teslimat gecikir, yarın evin içinde bir şeyler sorun çıkarır, 3-5 sene boyunca teknik yapı'nın yönetim şirketi aktif yaşam'ı zengin etmek de cabası. allah kurtarsın diyeceğim ama kurtarmıyor ne yazık ki.
hesabın var mı? giriş yap