• sevgi görmeden büyümüş, biyolojik babası kayıp bir hayvan düşmanı troll.
    (bkz: engelle)
    bu ve türevleri deprem enkazında sıkışıp nefessiz kalmışken kurtarma köpeklerinin bokunu yiyecekler vakti gelince.
  • hayvan düşmanı canlı. elma ile armutu ayıramayan bir düşük yaşam formu.
  • cahil bir yazardır.

    kendisi gibi cahiller ile muhatap olmak istemeyen yazarların mesaj alımını kapatması boşuna değildir.
  • bak hele tipe bak kedileri köpekler parçalayınca köpekleri toplattırmak istiyormuş muş. lan beyinsiz senin baktığın kediler kuşları parçaladığında o zaman da kedileri mi toplatacağız ? bu nasıl bir düşüncedir aq. ne boş adamlarsınız ya boşa soluyorsunuz şu havayı.
  • köpekler tarafından öldürüldüğü detaylı otopsi ile değil de "ölü muayenesi" ile kararlaştırılarak alelacele defnedilen 34 yaşındaki erinç pütün'ü "üç yaşında" zanneden ileri zekalı köpek düşmanı. görsel

    köpek düşmanlığı düşünme etkinlikleri ve görme duyularına nasıl bir perde indirdiyse çok kolay manipüle edilebiliyorlar. yazık ki ne yazık ve tabii akıl-fikir.

    edit: (bkz: köpek mi önemli ben mi) başlığına girdiği entri:

    "bir anda yola atlayan köpeğin üstünden geçmekte hiçbir sakınca yoktur"

    yuh! yazıklar olsun. demek öyle bir şey olsa önüne çıkan köpeği çiğneyip geçecek. fren mekanizmasını kullanmayacak yani. sokak köpeklerini trafik kazalarının tek sorumlusu ilan edecek neredeyse. sanki otoyol ve caddelerde şuursuzca yola atlayan insan yok. onları da frene basmak yerine çiğnesinler mi? bir de kedi besliyormuş. kediler de yola fırlıyor. peki yola fırlayan kedi de ezilmeli mi fren mi kullanılmalı? belki de kasten köpek ezmiştir, kim bilir? vebali boynuna. yine de rabbim sizlere hiçbir zaman kötülüklerinizi pratik olarak hayata geçirme fırsatı vermesin. müstahakınız neyse onu versin.

    ayrıca, bu şahıs sokak köpekleri itlaf edilsin ve köpeksiz sokaklar istiyoruz başlıklarında da mütemadiyen flood yapıyor.
  • bile bile kopegi ezen doçenti savunan, buna karşi bana aptalca itaflarda bulunan insan israfi, kendisi hakkinda yazilanlari okuduktan sonra zaten ne kadar gereksiz bir varlik olduğundan hic bir şuphem kalmadi artik.. nasil bir aile icinde ne şartlarda buyudu acep. bu insan aile kurup cocuk yetiştiricek bide. umarim devlet sokak hayvanlarindan once bu tarz canileri kontrol altina alir ve egitip sosyalleştirip topluma kazandirmaya calisir.
  • kendisine açilan başliğa yorum yapacak kadar seviyesizmiş ayni zamanda. engelleyin geçin gereksiz insan musvettesi
  • köpek nefreti taşıyan entrylerinden ötürü hazzetmediğim yazar.
  • insan değildir. katliam sever biridir. 'ölsün' 'gebersin' entryleri sözlük tarafından dokunulmazdır ne hikmetse köpeklerden, lgbt bireylere herkese aynı şeyleri yazar.

    edit; insan değildir. katliam sever biridir. 'ölsün' 'gebersin' entryleri sözlük tarafından dokunulmazdır ne hikmetse köpeklerden, lgbt bireylere herkese aynı şeyleri yazar.

    (#110280900) ''tanım : sokak hayvanları konusunda iyi kötü fikirleri olan bir yazar.'' evet iyi kötü fikri ; ''hepsi ölsün... katledisin'' sadece köpeklere değil azınlık başlıklarına da aynısını yazıyor diyoruz adam hala savunuyor. çünkü köpek düşmanları böyle...
hesabın var mı? giriş yap