• aslı filistinlileri desteklemiyorum başlığını açanın ve altına entry giren 10-20 yazarın provokatör olması olacaktı ama gel yaz bunu sen başlık olarak.

    öncelikle yazarın 35 entry’si var. yeni yazar olduğu belli.

    ikincisi sadece yandaşlık yapan paralı yazarlar yok.
    aksine böyle laik kesimin damarına basıp radikal söylemlerde bulunacak bir sürü paralı yazar var.
    bir yandan hükümet yağlanırlarken bir yandan dışarıdan okuyanı iğrendirecek haliyle de ekşisözlüğü okutmayacak yazılar yazılıyor.
    yetmedi, bu paylaşımlar hemen twitter’da en çok paylaşılan tweetler arasına giriyor.
    ya iç kaynaklı ya da dış kaynaklı çok iyi kurgulanmış bir olay dönüyor.

    bakın ben burada filistin hakkında fikir belirtmiyorum. zaten desteklesem de desteklemesem de elimden gelecek bir şey yok.
    ama çocuklar ölürken böyle paylaşım yapmak ve ona hiç düşünmeden atlamak yapılacak iş değil.

    sözlükte böyle yazarları ifşa edip lord kılıklı yandaşlar gibi ne olduğunu göstermek lazım.
    aynı zamanda gönül ister ki hem meral hanım hem de muharrem bey çıkıp filistin hakkında üzüntülerini belirtecek bir açıklama yaparlar.

    bu her zaman böyledir.
    halkın duygularına hitap edecek bir olay oldu mu araya bu bozguncu şerefsizler her zaman sokulur.
  • paralı yazar nasıl olunuyor biri bana anlatsın. tek maaş yetmiyor amasya konya ek gelir lazım bi yeşillendirin mubarekler. malum mübarek ramazan ayı sevaptır.
  • her insan farklı düşüncelere sahip olabilir ve filistinlilerin yaptıklarından dolayı yok olup gitmelerini isteyebilir. sizin insanlık anlayışınız insanlar ölmesin, herkes yaşasın, çiçek, böcek gibiyken onlarınki neden acımasızca olmasın ki?

    neden bazı insanlarda bu ülkede yaşan insanların sadece iki görüşten birini seçme şansı var gibi aptalca bir düşüncesi var ben anlayamıyorum. bazı insanlara göre ya akpli gibi düşünebilirsin veya diğerleri gibi. teki de ordan yırtık dondan çıkar gibi yazmış... muhaliflerden soğuyorum. standart bir dar görüşlü cahil işte.
hesabın var mı? giriş yap