• duygu somurusu yapilarak insanlari birle$tirdiklerini saniyolar.gelmesi istenen ki$i , bak benim icin televizyona cıkıp a$kini her kesin onunde ispatliyo mantigiyla geliyosa hic gelmemeli bence.
  • 11 eylul 2001 gunu amerikada meydana gelen olaylar, daha onceden izledigimiz hollywood filmlerini* animsatinca yapabilinecek yorumlardan biri.
  • halk arasında film kipi olarak bilinen program (bkz: cenk erdem)
  • sinan çetin'den sonra bir süre kaya çilingiroğlu'nun sunduğu ve yeniden sunucu olarak sinan çetin'in döndüğü yapım
  • amacı ayrı kalanları kavuşturmak olan reality show
  • insanların duygularını sömürmek için yapılmıs asap bozucu program
  • arka planda deep purple - soldier of fortune çalıp, bana "allah belanızı versin" dedirtmeyi başarmış program.
  • yeni gelen kreatif direktor haftasina isi birakmis, altinda bir junior yazar olsa da yeni elemanla birlikte gelen onca sacma is sana kalmistir. is de is diyen musteriler kafani s.kmistir gun boyunca.ne art direktorunle icmek istersin cikista, ne de arkadaslarinla takilmak... bas agrinla birlikte cikarsin ajanstan.ne yapacagini bilemez halde, anne karnindan yeni cikmis gibi deyim yerindeyse,kitapcin gelir aklina oyle ya dagitmak icin aklindakileri birebir mekandir orasi senin icin.en baba agri kesiciden bile daha babadir cogu zaman.girersin iceri baslarsin dolasmaya, kaybolursun, golgeler izlemektedir seni fark edersin de aldirmassin. buldugun da bir kac iyi kitap , gozune o an da oyle gelmistir belki de, long john silver'in hazinesini bulmus gibi kosturursun kasaya...zar zor cantanin icinden cikarttigin parayi uzatirsin kasada duran gorevliye...gorevli: 'uzun zamandir goremiyorduk sizi 'der...ve patlatir bombayi. ilk kez goruyorsundur aslinda sana bu soruyu sorani...gulumsemedir sorusunun cevabi. 'bekleyin' der...iceri gider..para ustu verecek sanirsin...elinde hos, nefis deri bir kitap ayiraci ile geri gelir.ustelik bilirsin ki dunyanin parasidir,bir kez daha sasirisin...tesekkur eder, kitapcidan cikarsin. yolda yururken dusunursun...amma da film gibi diye.aska yazilacak gelecekte. iste film gibi yaklasik boyle birseydir aslinda sevgili dostlar.
  • beklenen ve gelen kocanın olduğu iğrenç programda gelen kocaya;
    -bunlar ne yaptı ne etti diye hiç merak düşünmedin mi?
    diye soraran kadın karşısında adamın çok soğukkanlı bir şekilde;
    - hayır düşünmedim!
    diyerek gülme krizlerine girmeme neden olan kanald programı.
  • birgün emrah ile annesini birleştireceğine inandığım program...

    (ara: emrah koş)
hesabın var mı? giriş yap