• bugün gelen yeni arayüzü ile mükemmelliğe kavuşmuş olan güncel kurları görmeye ve yatırım takip etmeye yarayan site. yeni arayüzü daha çok taze olduğu için daha ilk tıklamam ile bug'a denk geldim ama mutlaka halledeceklerdir.

    teşekkürler.

    https://finanswebde.com/
  • 3 kuruş param olunca, altın fiyatlarını araştırmak için bulduğum bir site, güzel görünüyor ama daha iyisini görür yada duyarsam direk satarım.
  • çeşitli bankalardan gösterdiği altın kurları patlamış site. çok uzun zamandır zaten çek kronu gibi kurları gösteremiyorlar ama altın kuru ipin ucunun kaçtığı yer.

    (bkz: finanscepte) diye mobil uygulamaları var onda da portföy gösteremiyorlar, play store da onlarca hata bildirimi var, biri de çıkıp ne hata var acaba bakayım demiyor.
  • 15-20 gündür bilmediğim sebeplerden giremiyordum. sonra aklıma geldi vpn denedim girdi. ilginçtir finanswebde ne oldu da engellediniz.
  • en keyifli hobilerimden biri; döviz şahlanışa geçtiğinde buradaki yorumları okumak. ailesinin yüz akı ve yumurta akı olan üyelerin, meydan savaşındaymış gibi birbirlerine sövmesini izlemek. tam bir tenis maçı. rolland garros heyecanı.

    biri der "siz koyunsunuz", öbürü "koyduk mu" cevabını çakar... başkası "hükümetimize güvenin. dolar düşecek. ama yatırım tavsiyesi değildir" derken, ona muhalif olan öfkelenip "seni şuraya yatırıp..." mesajı döşer. kaostan beslenmek için en ideal yer burası. er meydanı.

    yalnız her mesajın sonuna fışkırıklı gülücük emojisi ekleyenler çoğaldı. dolar 25 liraya doğru giderken diyecek bir şey olmayınca, yazacak bir şey de bulamıyorlar sanırım.
hesabın var mı? giriş yap