*

  • `:https://www.mynet.com/…-baba-soke-oldu-110107074052`türkiye'yi dehşete düşüren çocuğa işkence olay gaziantep'te meydana geldi. şehitkamil ilçesinde annesi tarafından günlerce aç bırakılıp işkence gören 5 yaşındaki küçük kız babanın ihbarıyla kurtarıldı. hemen hastaneye kaldırılan küçük kızın durumunun ağır olduğu belirtilirken, anne f.y. gözaltına alındı.
    görsel

    annelik her insana verilecek vasıf olmamali o çocuk bu olayı asla unutmayacak kim bilir hayatında ne izler bırakacak
  • bazı insanların kısırlaştırılması gerektiğini düşünüyorum. fotoğrafa bakamadım bile.
  • (bkz: buna anne denmez)

    ebeveyn olmak için sınav şartı getirilmeli, önüne gelen herkes anne ve baba olmayı hak etmiyor.
  • gaziantep'de işkenceye uğrayan kaçıncı çocuk bu! üstelik ana babaları tarafından işkence görüyor çocuklar! öldürülenler de var! allah kahretsin bee!!!

    d: şuraya bakın: antep'te bıçakla öldürülen iki aylık bebek.

    antep'te öldürülüp dondurucuda saklanan çocuk.

    antep'te 1.5 yaşındaki kızını öldüren baba.

    şu da müge anlı'ya çıkmıştı. kadın 3 yaşındaki kızını sevgilisinin kucağında çıplak ve ölü bulduğunu söylemişti.
  • ne annesi bu kaltağa anne demek insanlığa hakaret bu orospuyu asmayan adaletinde amk
  • başlığın gündem olması için gaziantep’de köpeğe işkence olması gerekiyordu.
  • kendinden gucsuze siddet uygulayan ilkel canlilardan birinin yaptigi iskencedir.

    homosapiens turunun iyi yada kotu olmasi cinsiyetten bagimsizdir. insan denen canli kendinden gucsuz olana siddet uygulamak egilimindedir.

    erkek egemen toplumlarda kadinlar sistem ve toplum tarafindan baskilanmis olduklari icin siddetli yanlarini disa vurmakta erkekler kadar cesur degiller hepsi bu.
  • ne dansöz heriflersiniz lan? kendinize niye kılıf uyduruyorsunuz amk sanki derdiniz gerçekten o zavallı çocuğun yaşadıklarıymış gibi? ulan bir insan şu haber üzerinden lafı nasıl kediye köpeğe getirir aq delileri sizi? gerçekten kansızlıkta sınırınız yok lan valla bak, o çocuğa bunları yaşatan anne bozuntusu ile 7/24 köpek nefreti ve işkencesi isteyen, edilen yardımı kıskanan bir hıyar olmak aynı şey, o çocuğa her şeyden çok acırım ki hem öyle vahşi bir yaratığın eline hem de sizin gibi riyakar hıyarların diline bahane oldu garibim.
  • haber bağlantısı: habertürk

    insanın içini bir tuhaf eden görüntüdür. büyük olasılıkla, akli dengesi yerinde olmayan bir kadının gerçekleştirdiği eylemdir. anne baba olmak için yetkinlik belgesi lazım.

    baba evde değilmiş, bu kadının bu durumda olduğunu bilmiyor muydu? bir olasılık sonradan ortaya çıkmıştır böyle bir kadın olduğu.
  • el kadar çocuğa yaptığına bak şerefsiz orospunun. bir insan nasıl bu duruma gelebilir aklım almıyor.
hesabın var mı? giriş yap