• gezideki köpekleri hengameden kurtarmak için çok güzel bir fikir. malum topçu kışlasının yapımı iptal edilene kadar gezi parkında takılmaya devam edeceğiz ve haftasonu tayyip bey de teşrif etmiş olacak. hazır taksime giden yollar da açıldı, bu işi haftasonuna kadar organize edersek köpeciklerin gönüllü sürücülerle belirlenmiş pansiyonlara taşınmasi da kolay olur.

    velhasıl kelam, incici jargonuyla up up up diyorum, bir an evvel bunu çözelim hayvancıklar huzura ersin.
  • son günlerde hayatları kah gaz bombalarından ve çatışmalardan, kah beklemedikleri ve alışık olmadıkları kadar yoğun bir kalabalıktan zorlaşan köpecikleri biraz olsun rahatlatmak için çok güzel bir kampanya.
    gaz bombalarından biz sorumlu olmasak da, şu anda gezi parkı köpeklerinin evinde misafir olarak bulunuyoruz. en azından biraz daha huzur sağayabiliriz onlara.
  • farklı şehirlerden de yardımcı olmak isteyenler var. mama göndermek olabilir, farklı ihtiyaçları göndermek olabilir. var yani böyle destekçi insanlar, arkadaşlarımız, dünya güzel bi yer sonuçta.
  • bu konuyla ilgili meral olcay'a danışılabilir diye düşünüyorum. yani barınağa hayvan alması açısından değil, belki pansiyon vb yerlerle bağlantı kurulması açısından yardımcı olabilir kendisi. sonuçta bu hayvancıklar sureklı kalmayacak pansıyonlarda, geçici bir durum olduğu için belki zor olmayabilir yer bulmak. ( para toplanabılır bir haftalık ücretin karşılığı mesela.) bılmıyorum kendisinin twıtter'ı var mı, twıtter kullanıcısı arkadaşlar bır araştırırsa belkı bır sonuç elde edilebilir. denemekte fayda var.

    istanbul'da olanlar daha cok yardımcı olabılır.

    bir de daha oncekı entrylerde bahsedıldığı gıbı hazır mama kampanyası duzenlenebılır. başlığın sol frame'de kalması adına entry girelim sevgili suserler.
  • bu kampanyaya yardım ederek borsada kaybolan 1 milyar bitane bi şey parasını (bkz: borsa para birimi) kurtarabiliriz, imf'nin gelip ay çok şirin bunlar ya filan diyebileceği güzel oluşum.

    bu kadar saçmaladıysam hep bunlar başlık asılı kalsın diye.
hesabın var mı? giriş yap