• acıbadem bakırköy hastanesinde çalışan, çok ilgili iyi bir dermatolog...
  • kendi isteği ile acıbadem bakırköy hastanesinden ayrılmış olup medical park bahçelievler hastanesine geçmiş, sevimli dermatolog.
  • sözlük dahilinde bulunan bir yazar ve ikiz kardeşinin isimleri. bu kadar tesadüf fazla. isim vermeyeceğim, kendimi saklamaktan yanayım. (bkz: gülüyoruz burada)
  • bahçelievler medicalpark hastanesinde görev yapan, alanında gerçekten uzman, dünya tatlısı bir cilt doktoru. yaklaşık bir yıldır kabusum olan akne rozasea illetini, içeriğini kendi hazırlattırdığı özel bir merhemle terbiye etmiştir. doğum kontrol hapının sebep olduğu melasma illetinin tedavisinde de kendisine güveniyorum, umuyorum sayesinde bu çirkin lekelerden de kurtulacağım.
  • web sitesi açılmıştır aşağıdaki adresten erişebilirsiniz.

    www.gokhanokan.com
  • artık kendisi medipol bahçelievler'de hizmet vermektedir.
    çok ilgili ve bilgi arttıkça egonun azaldığını gösteren çok sevimli bir doktordur.

    edit: sadece muhabbette bu şekilde olan biriymiş, kendi hatası olduğunda suçlayan agresif biriymiş
  • yeni görev yeri memorial bahçelievler olan dünya tatlısı dermatoloji doktorum. hastalarıyla birebir çok ilgilidir, hastalarını tanır, hasta hikayesine hakimdir. piyasadaki kremlerin, ilaçların işe yaramadığı durumlarda devreye girip özel karışımlar hazırlatır ki kendi adıma en etkili tedavi yöntemi bu karışımlar oldu.
  • uzun yıllar sivilce tedavisi görüp, artık ümidimi kestiğim noktada gittim. yüzümde şu an sivilceden eser yok, alanında çok iyi. bunun yanında dünyalar tatlısı biri.
  • zamanında roaccutane döneminde tedavimi yürütmüş doktor. bazı doktorlar gibi her önüne gelene roaccutane yazan doktorlardan değil. bana öncesinde 2 farklı tedavi yöntemi uygulamıştı ve randıman alamayınca en son çare olarak roaccutane'a başlamıştık.o önceki tedavilerin etkisiyle mi bilmem, hiç öyle ağır bir kusma yaşamamıştım ilk aydan sonra sivilce çıkmamıştı. roaccutane sonrasında bir majistral reçete yazmıştı lekeler için epey etkisini görmüştüm. pahalı ve gereksiz ilaç yazdığına da rastlamadım. hatta bir kere bu süreçte kapatıcı ürün olarak ne kullanabilirim dediğimde bir mineral kozmetik markasının ürününü hediye etmişliği var.
  • haziran 2019 itibari ile bahçelievler memorial hastanesinden ayrılarak kendi muayenehanesine geçen doktor.
    cilt problemlerim için gittiği her hastanede kendisini takip ettim, ancak özel muayene ücretini bilmiyorum sanırım biraz üzer. iyi bir doktordur.

    http://www.gokhanokan.com/
    https://www.linkedin.com/in/gokhan-okan-626268a0/
hesabın var mı? giriş yap