• mesela hep birlikte akp’ye oy vererek birlik olabiliriz.
  • geçmişte fetö ile muhattap olan kimseye oy vermem .
  • taraf olma günleri bitti mi ? (bkz: bitaraf olan bertaraf olur) du ya ondan dedim !
  • zor günlerde söylenir.

    aktroller bu sözü söyleyip sanatçılara, muhalefet partilerine ve insanlara saldırması sizce doğru mu?

    yoksa dağılan siyasi karizmanızı bu şekilde toplamaya mı çalışıyorsunuz.
  • bir daha da birisi bana bunu söylerse, ağzına terlikle vuracağım.

    ülke yangın yerine dönmüş, paşalarımızın keyifleri yerinde. şehit olanlara bakıyorsun, geride sıvası bitmemiş evde yaşayan gariban aileler bırakmış. bu paşazadelere bakıyorsun, iki gün önce lamborginisiyle yaptığı driftin videosunu paylaştığı sosyal medya hesabından “kurdun dişine kan deydi”, “bu islamın son ordusudur ya rab” diye paylaşımlar yapıyor.

    birilerinin allah belasını verinceye kadar, çünkü bu milletin bir tepki koyacağı yok, birlik mirlik yok. siz istediğiniz kadar satılık medyanızda birlik pozları kesin, daha düne kadar “şehit eşleri de maarif takvimine soyunsun” diyenlerle şehit haberlerini konuşup tartışın, umurumda değil. hainlerle birlik olmak, vatana ihanettir.
  • güzel zamanda , yatlarda eskortlarla milyon dolarları ezerken “birlik olmak” yok, acı çekilceceği zaman “birlik olalım”
    ne güzel istanbul be.
  • evet beş gündür birlik olmuş, kenetlenmiş durumdayız.
    bu birliğin bir hafta, bir ay değil, yaraların sarılıp, oradaki insanların evleri yapılıp, yerleştirilip, hayatlarına (çok zor biliyorum) kaldıkları yerden devam edene kadar devam etmesi gerekiyor.
    üç ay sonra unutmamak gerekiyor.
  • evet o zamanlar bu zamanlardır. hatta derin bir dönüşüm ve muhakeme zamanıdır. ahlaki değerlerimiz, önceliklerimiz, toplum olmanın vatansever olmanın gerekleri nelerdir çok daha incelikle değerlendirilmesi şarttır. mesela tüm siyasi liderlerin ekran karşısına hep beraber çıkıp birlik beraberlik mesajı vermesini o kadar bekledim ki. en yukarıdan aşağıya kadar kamplaşma zamanı olmadığı mesajı şu kara günlerde ne kadar umut verici olurdu anlatamam. kurtuluş savaşında canı ile malı ile birlik olabilen bir millet bundan daha iyisini neden yapmasın. böyle büyük bir yıkımdan tek çıkışımız budur sanırım. duygumuzu ve enerjimizi, saçma sapan, bize faydası olmayacak olan hamasetlere, laf sokmalara, pragmatik davranışlara harcamaktansa tek bir yüce amaca yönlendirmemiz şart. bu büyük ülkeyi, yüce toplumu kalkındırmak. gerekirse daha çok çalışmak, yılmamak, umudumuzu kaybetmemek.
    kendi ütopyamızı gerçeğe dönüştürmek için hiç bir engelimiz yok.
  • bunu savunan kisilerin destekledikleri zihniyet deprem gününde muhalif parti belediye baskanlarini aramamis, bunu da maharetmis gibi kendi hesabindan deprem sonrasi paylasmistir:
    https://twitter.com/…epe/status/1622465529058365443

    --- spoiler ---

    cumhurbaşkanı erdoğan, adana valisi süleyman elban, malatya valisi hulusi şahin, gaziantep valisi davut gül, diyarbakır valisi ali ihsan su, hatay valisi rahmi doğan, adıyaman valisi mahmut çuhadar, osmaniye valisi erdinç yılmaz, şanlıurfa valisi salih ayhan ile görüştü.

    cumhurbaşkanı erdoğan, gaziantep büyükşehir belediye başkanı fatma şahin, malatya büyükşehir belediye başkanı selahattin gürkan, şanlıurfa büyükşehir belediye başkanı zeynel abidini beyazgül ile de telefonda görüştü.
    --- spoiler ---

    tepkiler gelip, depremin ne kadar büyük bir deprem oldugu, olayin vehameti anlasilinca da 5 saat sonra chpli belediyelerle konusma haberleri düstü:
    https://twitter.com/…epe/status/1622542764029186049

    hdp'li belediyelerle ile ise hala konusulmadi, herhangi bir aciklama yayinlanmadi. evet arkadaslar, siyaset zamani degil, gün birlik olma günüdür.
hesabın var mı? giriş yap