• kanseri tıbbi bitkiler ile tedavi ettiğini söyleyen aşırı reklamcı bir fitoterapisttir kendileri.
    dipnot:kanser ile ilgili bir sıkıntınız varsa mutlaka onkologlara danışınız.
  • kanser hastalarına bitkisel şifalı ilaç dağıtarak iyi para kazanan bir doktordur.

    https://www.sikayetvar.com/drhakan-ozkul

    biri daha vardı böyle; ömer coşkun
  • instagram’da her an reklamlarıyla karşıma çıkan gereksiz kişilik... sözlükte övmeler başladıysa paralar akıyor bazı yazarlara..
  • cinayete teşebbüsten yargılanması gereken bir sahtekardır.
    öncelikle herkese merhaba.

    ben ortopedi uzmanı bir hekimim.
    19 yaşında bir hastamın femur distalinde kitle vardı. yaptığım biyopsinin sonucu yüksek grade osteosarkom geldi. (kötü huylu bir tümör)
    bu hastalık derhal tedavi edilmemesi durumunda birkaç ay içerisinde akciğere metastaz yapmaktadır. hastaların çok büyük bir kısmı birkaç yıl içerisinde kaybedilmektedir.
    bu hastalığın tedavisi var arkadaşlar. hem de çok yüksek bir başarı yüzdesine sahip. hastalar kemoterapi alıyor ardından kemiğin tümörlü kısmı kesilip çıkarılarak, tümör rezeksiyon protezi yapılıyor. normal yürüyebiliyor, koşabiliyorlar. hastalık çoğunlukla tekrarlamıyor ve normal bir hayat süresi elde ediliyor.

    hastamı daha sonra ne yaptığını sormak için aradım. işte bu dr olduğunu iddia eden şahsiyetin ismini o zaman duydum. güya, istanbuldan bitki göndermiş, kötü huylu tümörü, ameliyatsız kemoterapisiz tedavi ediyormuş.
    kan beynime sıçradı. hastayı derhal yanıma çağırdım ve bu şarlatan ile ile ilgili bilgilendirdim.
    bu 19 yaşındaki genç 3 ay doğru tedavi alamasaydı, hayatını kaybedecekti. bir insanı hem de gencecik bir üniversite öğrencisinin hayatını çalmak bu kadar kolay olmamalı. bu resmen cinayete teşebbüstür.
    herkesten rica ediyorum bu şarlatandan, vicdansızdan haberdar olun ve çevrenizi bu gibi insanlardan kurtarın.
    televizyona çıkmasına bakmayın. tv programına çıkmanın tek bir kriteri var. bu kanallara ücret vermek.
    lütfen ama lütfen bu gibi insanlara karşı uyanık olun ve "gerçek doktorunuzun" dediğinin dışında bir şey yapmayın.
  • facebookta taciz edercesine reklamları çıkan ve kanser, şeker hastalığı, kısırlık gibi tüm hastalıklara çare bulduğunu söyleyen sahtekar. kanserli hastaları açık açık dolandıran bu tip yamyamlara karşı bakanlığın neden harekete geçmediği ise merak konusudur
  • tam bir şaklaban...

    tıbbi bilgi birikimi sadece ticari yönlendirme yapabilecek kapasitede olan bir şaklaban...

    ölmekte olan yada kısa vadede ölecek olan insanları son bir düdükleyeyim diyen şaklaban...

    verdiği kocakarı misali keriz silkeleme tedavileriyle insanların sapır sapır ölümlerine neden olan bir şaklaban...

    - adam yolunu bulmuş.. hasta ölüyor, doktoru durumu kötüleştirmesinden şikayetçi. hastayı gerçeklerle bilgilendiriyor kendi doktoru. hasta tepkili bir şekilde bu şaklaban’ın yanına gidiyor; şaklaban allah idi, kitap idi, benim tedavilerim bitkiselden başlıyor... keşke o son ameliyatını olmasaydı diye yada keşke o kemoterapiyi almasaydı diyerek hastayı kendi gerçek doktoruna karşı yönlendiriyor. hasta cimir’e başvurarak kendi gerçek doktorunu şikayet ediyor. o tıbbi tedavilerle uğraşan gerçek doktoru 6 ay boyunca soruşturmayla uğraşıyor...

    - bu şaklaban ise ayranı dökülmeden kısa vadede ölecek olan hastalarını keriz gibi silkeliyor; son bir umut ihtiyacı olan insanlara umut veriyor ama ceplerini boşaltıyor...

    - ve hep aynı metoduyla da başına bir iş gelmiyor...

    özet: hergün insanlarla muhatap olan meslek dallarındaki herkes bilir ki ülkenin her yeri zibil gibi orospu çocuğu dolu.
    ama bazıları var ki orul orul orrospu çocuğu.
    hah! ondan işte.
  • lan yamyam gibi gece gündüz facebook'ta çeşit çeşit farklı hesaplarla sürekli karşıma çıkıp reklamı gözüken tanımadığım doktor. facebook'umu satın aldı naptı bundan başka reklam yok!
  • bu adam nasıl bir reklam gücünü elinde bulunduruyor anlamadım. geçen gün eklemlerim için hakan diye bir doktor arattım. devlet hastanesi doktoru. bu adam çıktı ilk başta. sonra tabi her yer hakan özkul oldu. bu kadar reklama nasıl para yetiştiriyor anlamadım ama sanırım iyi para kazanıyor. sitesini ziyaret ettim. çare olamayacağı dert yok gibi.

    benden tavsiye paranızın cebinizde kalması daha iyi.
  • umut taciri.
    umudunu kaybetmiş veya reklamlarına aldanmış kişileri boş beleş otlara inandırarak paralarını alıyor.
    ha bu arada sahte sonuçlar paylaşıyor. güya bebeği olmayan bir kadına verdiği tedavi sonucu bebeği olmuş ama paylaştığı gebe usg fotosu yabancı bi hastaya ait. ulan bari ismini silseydin be utanmaz adam..

    yazıkları olsun böylelerine.

    umarım yanına gitmeyi düşünen hastalar buraları okur da vazgeçerler..
  • halen daha sözlüğe ücreti mukabilinde giriler girdirebilen, şarlatan doktor.

    (bkz: #128355057)
    (bkz: #128352141)
hesabın var mı? giriş yap